Wingate Campground Moab, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Wingate Campground
Utah 313
Moab Utah, 84532
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.484597825, -109.738030481

Telefoonnummer:
+1-800-322-3770

Website:
Bezoek


Er is geen watervulgelegenheid, zorg dat je met een volle watertank naar deze camping gaat. Geen douches, wel toiletten en een dumpstation. Stroomaansluiting is 20/30/50 Amp.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 23-07-2022 door

Rv-plek met elektriciteit. Plek met overdekte picknicktafel, gelukkig ‘s middags schaduw (nr. 52). Prachtig uitzicht en mooie wandeling langs de rim vanaf de camping. Geen douches, wel flushtoilets.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 14-08-2019 door

Nieuwe camping met ruime plekken zonder natuurlijke beschutting. Wel overdekte picknickplekken. 's Avonds een prachtige sterrenhemel. Camping halfvol, dus reserveren niet noodakelijk. Sanitair prima, flush toilets, geen douches. Voor campers dumpplek, geen waterfill. Er moet $8 betaald worden voor toegang tot het State Park.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 11-10-2018 door

We hadden deze camping geboekt omdat deze in de buurt van Arches zou zijn. Dat viel nog tegen. We moesten nog 3 kwartier met de camper rijden om er gekomen en vervolgens de volgende dag weer 3 kwartier terug om onze reis verder te vervolgen. Het was een prachtige camping maar als je het, net als ons, als doorreis camping gebruikt dan zou ik kiezen voor Devils garden.

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 25-07-2017 door

Eenvoudige kleine camping. Geen douches. Vriendelijke beheerders. Prima voor 1 of 2 nachten als uitvalbasis voor Arches, Moab of Canyonlands. Schijnt een schitterende sterrenhemel te bewonderen zijn maar helaas hadden wij 2 bewolkte nachten. Arches is ongeveer 30-40 minuten rijden met de auto vanaf de camping.

Bezocht op 25-07-2016 door

Prachtig gelegen camping nabij de sportieve plaats Moab. Heel geschikt om van daar uit Arches NP te bezoeken. Uitzicht op de camping fenomenaal.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 08-06-2016 door

Schitterende camping, ruime plekken en mooie overdekte picknick tafels. Incl stroom, wat wel heerlijk is zodat de airco aankan, je staat kort aan de rim waar ook een mooie rondwandeling begint. Om de uitzichtpunten te willen zien, zal er wel gewandeld moeten worden, het park zelf heeft maar 1 hoofd uitzichtpunt wat ook zeer de moeite waard is.

Kosten per nacht: $36

Bezocht op 23-09-2015 door

Ruim opgezette camping in het Dead Horse Point State Park met elektra hook-up en dumpstation. Geen douches, wel toiletgebouwen. 's Nachts weinig lichtvervuiling en daarom een hele mooie sterrenhemel. Mooiste punt in het park is Dead Horse Point. Ook leuk is een wandeling langs de 'rim'. Ligt vlak bij Canyonlands National Park. Kosten: 36 dollar.

Kosten per nacht: $36

Bezocht op 09-07-2015 door

Prima campground met stroom hookup + toilet gebouw. Is 4 maanden van tevoren te reserveren. Entreeprijs van Dead Horse Point State Park was inbegrepen. Bij de ingang van het park vermelden dat je een plek hebt gereserveerd en je krijgt je gegevens.

Park zelf is ook de moeite waard. Uitzichten zijn super! (mooier dan Canyonlands)

Kosten per nacht: $36

door op 10-07-2013

Geweldige locatie ruime plekken beste uitvalsplek om canyonlands te bezoeken plaatsen met stroom en mogelijkheid om non potable water te innen douchen geen probleem dus wel zelf voor drinkwater zorgen.

door op 21-06-2012

Zeer degelijke campground in het park gelegen, zeer rustig, tijdig reserveren.

door op 10-07-2010

Nieuwe camping in park; er is weinig water; dit zelf meenemen. Mooie verharde plaatsen met overdekte picknick tafel. Mooi uitzicht over bergen. Vlak bij “Island in the Sky”. Goedkoop; 20 USD voor 2 personen Ligging: 10 (vlak bij Dead Horse Point en Island in the Sky, mooi uitzicht) Plaats: 10 (grote plaats met overdekte picknick tafel; wel elektriciteit) Sanitair: 5 (geen douches) Totaal; uitstekend

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan