Greenwood Lodge and Campsites Woodford, Vermont

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Greenwood Lodge and Campsites
311 Greenwood Drive
Woodford Vermont, 05201
Verenigde Staten

GPS-locatie:
42.8780646, -73.0784797

Telefoonnummer:
802-442-2547

Website:
campvermont.com/campground.html?site=507


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 10-08-2022 door

Mooie ruime en rustige camping met electric&water aansluitingen. Niet veel te doen in de omgeving, je moet er echt op uit. Er zijn wat skigebieden in de buurt, waar je met liften omhoog kan, maar let op, veel draaien enkel in het weekend. Mooie ritten te maken via bijv Manchester rondje van nog 100 km met prachtige vergezichten op de Green Mountains.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 22-05-2022 door

Bezocht als tussenstop onderweg naar North Conway. Camping ligt heel mooi, wel verplaatst vanwege veel (onweers) vliegjes. Sanitair is goed. Eigendom van ouder echtpaar. Rustige camping.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 19-07-2019 door

Prachtige, rustige camping. Wij stonden onder de bomen met uitzicht op de vijver, een plaats met elektriciteit en water. Dumpstation is aanwezig. Het was voor ons echt een rustpunt. Santair eenvoudig en idd wat oudbollig maar ook super schoon. Er ligt veel sport en spel materiaal wat je mag gebruiken evenals kano's aan het nabij gelegen meer. Hout is verkrijgbaar.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 05-08-2018 door

Erg mooie, ruime plekken . Je kunt er ook meer in het bos staan maar wij stonden lekker op meer open plekken aan een beekje .Op loopafstand een leuk gelegen meertje waar mooie kano’s liggen die je zo mag gebruiken ..erg leuk! Ouder echtpaar en zoon runnen de camping en zijn erg betrokken ,soms iets té oplettend. Nette , schone sanitaire voorzieningen, wel wat oudbollig.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan