Salt Creek Recreation Area Port Angeles, Washington

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Salt Creek Recreation Area
3297 Camp Hayden Road
Port Angeles Washington 98363
Verenigde Staten

GPS-locatie:
48.159466, -123.7002073

Telefoonnummer:
360-417-2291

Website:
clallam.net/Parks/SaltCreek.html

Aanvullende informatie:

Higway 101 en 112 ten westen van Port Angeles


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Rustig gelegen camping aan de kust met uitzicht op Vancouver Island. Ca de helft van de plekken op deze camping kunnen worden gereserveerd, de rest is first come first served

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 02-07-2018 door

Campground direct aan zee, bestaat uit 2 gedeeltes: een deel op een open weide, met hook-ups, maar ook grote kans op wind, en een deel in het bos. Via trappen kun je bij de oceaan komen, strandjes, rotsen, poeltjes (zeesterren / anemonen). Bij de camphost is brandhout verkrijgbaar. Plekker zijn deels te reserveren, rest fcfs.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 03-06-2018 door

Leuke camping met uitzicht op zee. Eerste deel van de camping is met electriciteit en water aansluiting. Andere plaatsen hebben dat niet. Deze plaatsen hebben wel een super uitzicht maar er staat wel veel wind.

Bezocht op 17-05-2018 door

Prachtige camping aan zee. Uitzicht op Vancouver Island aan de overkant. Plaatsen 1 t/m 15 zijn first come firtst serve. Rest moet gereserveerd worden. Sanitair aan de magere kant maar voldoende.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 09-05-2018 door

Mooie camping, hook up plaatsen aan het water, sanitair prima.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 18-06-2017 door

Mooie camping. Geen receptie aanwezig. 's avonds komt een ranger langs om te controleren of de juiste mensen op de juiste plek staan. Toilet en douche aanwezig. Er is veel wildlife te zien op de camping (herten, wasberen, eekhoorns). Je kan vanaf de camping naar het strand en de rotsen lopen en hebt daar een prachtig uitzicht. Je kunt er zeehonden en walvissen spotten. En 's avonds genieten van een prachtige zonsondergang. Zeker een aanrader!

Kosten per nacht: $28

door op 05-08-2015

Open camping aan de kust met een prachtig uitzicht op de straat van Juan de Fuca. Als je geluk hebt kun je walvissen zien zwemmen (buren van ons hebben ze gezien) en cruiseschepen. Er zijn ook plekken meer in het bos gelegen. Sanitair prima. De camping heeft electriciteit en water.

Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!