Tunnel Mountain Village 2 Banff, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Tunnel Mountain Village 2
Tunnel Mountain Road 502
T0L Banff
Canada

GPS-locatie:
51.187509598, -115.543727121

Telefoonnummer:
+1-877-737-3783

Website:
http://www.pccamping.ca

Aanvullende informatie:

8 km van Banff downtown


Tunnel Mountain Village 2 is de enige campground in Banff National Park die het hele jaar door geopend is. De campings hebben hook-up: je camper heeft er aansluiting op water en elektra. Ook beschikt Tunnel Mountain Village II over toiletten en douches. Tunnel Mountain Village 2 ligt bij het plaatsje Banff, in het zuiden van het gelijknamige National Park.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (72)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 72
Kosten per nacht: $ 43 (6)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 09-09-2023 door

Grote camping met geasfalteerde straten waar je achterelkaar staat aan weerskanten van de redelijk brede "straat". Er zijn meerdere toiletgebouwen, echter maar 1 gebouw met douches. Vanaf sommige plekken is de douche erg ver lopen, let daar eventueel op met reserveren. Douche verder wel goed. Over de camping rijdt met grote regelmaat een bus naar Banff centrum. Parkeren met je RV in Banff zeker in het weekend, haast onmogelijk.

Kosten per nacht: $34.5

door op 30-08-2023

Prachtige omgeving, maar saaie camping. Je staat met je RV kop-staart met andere RV's op het asfalt van een weg. Het geheel is ook niet logisch ingedeeld: het ene toiletblok bevat de douches, het andere de toiletten en het derde de afwasgelegenheid.

Bezocht op 05-08-2023 door

Zeer ruime opgezette camping. Je staat in geasfalteerde straten achter elkaar. Weinig privacy. Onze plek, C10 had electriciteit en toiletten waren op korte loopafstand. Douchegebouw was ca. vijf minuten lopen net achter de bushalte. Prima warme douches, geen muntjes nodig. Sanitair prima in orde. Met de bus (bushalte op de camping) ben je snel in het centrum van Banff. Camping niet spectaculair, wel een goede uitvalsbasis voor al het moois dat Banff en het nationale park te bieden heeft.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 27-07-2023 door

Grote camping met straten waarlangs je de camper neerzet. Voldoende ruimte, alles ziet er ook goed uit. Maar er zijn mooiere campings! Banff is vlakbij en is een leuke plaats om kort te bezoeken. Wel moeilijk om je camper ergens te parkeren. De beide meren bezocht: eigenlijk toch veel te druk. En ook niet echt heel erg bijzonder. Kans om hier wild te zien acht ik erg klein. Maar dat is misschien een verkeerde inschatting. Bedenk ook dat de twee meren waar iedereen zo lyrisch over is, toch nog wel een uurtje verder liggen. Misschien was 1 nachtje Banff dan beter geweest, want de weg richting Jasper is werkelijk geweldig en er zijn langs de weg behoorlijk wat campings.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 04-07-2023 door

Mooie camping, die echter redelijk dicht tegen elkaar aan liggen en daardoor weinig privacy boden. Prima ontvangst met uitleg. We hadden een site met alleen elektriciteit. Mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan Banff e.d.

Kosten per nacht: $34.5

Bezocht op 04-06-2023 door

Relatief grote camping, de reden is natuurlijk omdat er rond Banff erg veel te bezichtigen is. Vanuit deze camping kan met de camper een mooie route gevolgd worden.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 29-05-2023 door

Grote camping, gevonden na wat verwarring tussen Village 1 (waar we eerst terecht kwamen) en Village 2, aankomst niet efficiënt georganiseerd (aanschuiven met de camper aan een loket), anonieme plekken, links e rechts van een asfaltpad, wij stonden vlakbij een buur, op nauwelijks twee meter afstand, Banff en omgeving wel goed bereikbaar

Bezocht op 28-05-2023 door

Het is een beetje aparte camping door de geasfalteerde banen met daartussen groenstroken. Het is wel allemaal ruim en in de tijd dat wij hier waren keurig netjes. Wij stonden op B72 en dan sta je magnifiek aan de buitenrand met wijds uitzicht. Inderdaad met de bus naar Banff en voor $ 2 doller voor 2 personen retour. Banff is een gezellige drukte met vooral toeristen. Voor een kort verblijf is het er prima vertoeven.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 12-09-2022 door

Zeer mooie rustige propere panoramische Rv plaats!!!! Geweldige fire -pit met voldoende gratis brandhoud!!! proper sanitair! zeer vriendelijk personeel!! geweldig uitzicht, centrum vlot bereikbaar!!!

Kosten per nacht: $54

Bezocht op 11-09-2022 door

parkeerterrein. Alleen electra / water. Voor de grote van deze "camping" te weinig douches/toiletten. Maar 1 sani-station waar het altijd druk is. Enige voordeel.. Gratis Roam-bus naar Banff downtown. Terugreis $2,= pp

Kosten per nacht: $41

Bezocht op 09-09-2022 door

voor de eerste en tweede dag van onze 25-daagse camperreis vanuit Calgary, deze campground al digitaal thuis gereserveerd; op de één na laatste dag om de terugreis naar Calgary kwamen we weer langs Banff en deze camping opnieuw een dag vantevoren digitaal gereserveerd. men staat er op ruime geasfalteerde banen langs de kant en op ruime afstand achter elkaar; elke plaats heeft een bank met zitplaatsen en een firepit; deze firepit vonden we hinderlijk als er wind was en de rook over het terrein geblazen werd; als het windstil was steeg de rook tenminste omhoog en dus weinig hinder.... verder water en elektriciteit op elke plek; sanidump op een gezamenlijke plaats kort bij de in-/uitgang van het park. sanitair is voldoende hygiënisch; geen wifi-contact.

Bezocht op 25-08-2022 door

De camping is niet de meest gezellige camping. Wij hadden plek B6, met elektriciteit en een fire pit. We stonden vlak bij een toiletgebouw. Wij zijn gaan douchen toen het net was schoon gemaakt, anders kan het best vies zijn. Je kan water bijvullen en dumpen. Met de bus naar banff is goed te doen, terugreis naar de camping is tegen een klein bedrag. Banff zelf is gezellig. We hebben de gondel naar boven gepakt waar je een leuke wandeling kan maken.

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 20-08-2022 door

Met de warmte, 32 graden , op onbeschutte plek op het asfalt 3 dagen was geen doen. Campers in rijen achter elkaar op de asfalt weg gestaan. Toiletten vies, weinig douche gelegenheid en geen water aansluiting ,

Bezocht op 14-08-2022 door

Het lijkt wel of je op een parkeerplaats staat - zeer functioneel ingericht maar toch wel een beetje kille camping. Net buiten Banff zodat je de shuttle bus moet pakken om naar het centrum te komen. Afhankelijk waar je staat is het ver naar het toilet-/douchegebouw. Wel schoon en prima in orde.

Bezocht op 04-08-2022 door

Grote campground wat er uit ziet als een grote parkeerplaats met groene stroken ertussen. Wij stonden op village 1 bij deze zou ik aanraden een plek aan de rechterkant te kiezen dan sta je tussen de bomen. Aan de linkerkant heb je minder schaduw. Het zijn gezellige plekken maar in Banff ga je toch voor Banff en omgeving hiernaar toe en niet voor de C.G. De shuttle bus naar het dorp is heen gratis, terug 2,00 dollar betalen aan de chauffeur. Met de camper naar Banff is niet aan te raden. Heel goed te doen is de busrit vanaf Banff naar Lake Louise 10,00 dollar pp enkele reis. Tip neem heen de snelle bus X8 en terug de "gewone" 8 lijn. De gewone bus rijdt namelijk over de Bow Valley way terug en daar zaten wederom beren langs de weg (die hadden we zelf de dag ervoor met de camper ook gespot langs deze weg). Ook hier betaal je dan 10,00 dollar pp voor bij de chauffeur. Campground toiletgebouw is schoon en keurig onderhouden.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 30-07-2022 door

Deze camping ligt net buiten het dorp Banff waar je heel gemakkelijk met een shuttlebus naartoe kunt. De camping zelf bestaat uit een aantal geasfalteerde wegen waarop je aan de zijkanten parkeert. Niet zo gezellig dus, maar wel praktisch. We zaten hier in het hoogseizoen, maar niet alle plekken waren bezet en we konden ter plekke nog een nacht extra bijboeken. Sanitair was niet heel schoon en ook wat klein tov het aantal mensen op de camping.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 25-07-2022 door

Een beetje ongezellig ogende camping door de opstelling van de campers in een rij achter elkaar. Het sanitair is prima. We vonden het vooral prettig dat je vanaf de camping de ROAM bus kon nemen naar Banff (gratis heen en 2 dollar pp vanaf 12 jaar terug) en dan de camper kon laten staan.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 25-07-2022 door

De camping is gelegen op 3 kilometer van het stadje Banff. Er zijn gratis douches, toiletten en een plek om de afwas te doen. Het zijn wat oudere gebouwtjes en worden elke dag schoon gemaakt. De plekken zelf staan op asfalt. Elke plek heeft een picknicktafel. Er staan weinig bomen, dus sommige plekken hebben wel schaduw, andere plekken zijn volledig in de zon. De plekken zijn ruim opgezet. Om naar downtown te gaan (advies: ga zonder camper) kan je gebruik maken van een gratis shuttle. De tijden worden aangegeven bij de bushalte. De terugweg kost $2 per persoon. Terug lopen kan natuurlijk ook. Houdt er rekening mee dat dit heuvelopwaarts is.

Kosten per nacht: $38.33

Bezocht op 24-06-2022 door

Het is alsof je op een parkeer terrein staat met all RV's aan de zijkant van de weg. Ondanks deze minder uitnodigende opstelling een goede camping. Wij hadden een plek zonder voorzieningen (wel een kampeer tafel). Banff ligt op loopafstand (wij zijn wandelaars) van 20 minuten. Het is een erg toeristische stad (beetje als Chamonoix). De plekken zijn ruim voldoende en je hebt zicht op rondliggende bergen en de wapiti's lopen zo de camping op. Ruim voldoende schone douches en wc's, aanrader!

Kosten per nacht: $41

Bezocht op 31-05-2022 door

Top camping! Er is een bus die rijdt naar Banff, dus je kunt de camper echt even een dagje laten staan. De plekken zijn groot, je staat tussen de bergen en de wapiti's lopen zo de camping op. Super schone douches en wc's, aanrader!

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 27-09-2021 door

Lijkt ongezellig doordat je zelf op het asfalt moet staan, echter prima tijd gehad, Je hebt wel een eigen stukje met een picknicktafel. Sanitair is erg netjes!

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 06-08-2019 door

Grote camping waarbij je een beetje geluk moet hebben met de plek die je krijgt toegewezen. Wij hadden een prima plek. Er is ruim voldoende sanitair aanwezig: wc’s met wastafels. Verderop is een gebouw met douches. Je kunt met een bus van en naar de camping, maar lopend naar downtown Banff is ook goed te doen. Je kunt met de ROAM-bussen naar diverse hoogtepunten in de buurt (o.a. Lake Louise, Johnston Canyon), zodat je in het drukke park niet tevergeefs om een parkeerplek hoeft te zoeken voor de RV.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 28-07-2019 door

Prima camping op een mooie plek in Banff. Wel veel asfalt. Douches waren koud. Camping is voor ons geboekt, dus bedrag onbekend.

Bezocht op 13-07-2019 door

eenvoudige parks canada camping. midden in bos. Electriciteit en water op de plek. Toilet en douchegebouwtjes aanwezig, verder niks. Is wel vlak bij Banff. Geen wifi natuurlijk

Bezocht op 06-07-2019 door

Basic camping met veel ruimte, makkelijk manoeuvreren met camper. Niets bijzonders, wel goed voor eerste overnachting. Wel vrij duur in vergelijking met andere park campgrounds.

Kosten per nacht: $52.1

Bezocht op 02-07-2019 door

Zeer schone en rustige camping. Goed kunnen douchen en de sanitaire voorziening was top! Omgeving ook zeer geschikt om te wandelen.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 19-06-2019 door

Camping van Parcs Canada. Grote, ongezellige camping. Campers staan achter elkaar op diverse asfaltwegen. Er is voldoende ruimte tussen de plaatsen maar uiteraard geen afscheiding door struiken of bomen. Water en stroomaansluiting is per plaats aanwezig.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 14-06-2019 door

Dit is geen natuur camping, ligt beetje boven het dorpje Banff. Druk. Maar wel mooie omgeving, goede douches en goede uitvalbasis om dingen te ondernemen. Wij zijn met de kabelbaan omhoog gegaan. Mooi uitzicht. Op de weg naar jasper kun je verschillende dingen doen; Lake Louise, Johnston Canyon. Via Bow valley Parkway (meer kans op dieren spotten) naar de Icefield Parkway . Prachtig! Na elke bocht weer iets moois.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 12-06-2019 door

Een beetje een ongezellige camping. Plaatsen op het asfalt. Weinig privacy. Fire-permit zit bij de prijs in en hout is dan gratis. Wij hadden een plaats met elektriciteit, geen water en geen sewer. Dump en water op centrale plaats. Wel mooi uitzicht op de omringende bergen.

Kosten per nacht: $28

Bezocht op 10-06-2019 door

Een beetje ongezellig door de plaatsen op het asfalt. Echter wel zodanig opgezet dat het desondanks ruim voelt. Plaatsen zijn met elektriciteit, water en dump zijn aan het begin van de campground (tip: 's middags is het daar rustiger dan 's ochtends wanneer iedereen vertrekt). Sanitair is prima op orde. Mooi uitzicht op de omringende bergen!

Kosten per nacht: $41

Bezocht op 09-06-2019 door

In eerste instantie lijkt te camping ongezellig door het langszij parkeren van de campers. Dus geeft echter een prettigere plek voor stoeltjes en vuurtje dan het insteekparkeren zoals dat op de meeste rv parken gebruikelijk is. Open camping met prachtig uitzicht op de bergen. De shuttle verbinding naar Banff en veel startpunten van activiteiten is echt ideaal!

Bezocht op 01-06-2019 door

Grote camping met veel te weinig douches en voorzieningen. Gelukkig maar voor 1 nacht.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 19-05-2019 door

Goede verzorgde camping met fantastisch uitzicht op de bergen. Goede douches. Dicht bij Banff town

Bezocht op 19-05-2019 door

Dit is een vrij grote camping maar dat vonden wij niet erg. Wij hadden een plek met enkel elektriciteit maar je kan op verschillende punten water bijvullen. Op de camping is ook een sani dump aanwezig. Over het aanwezige sanitair kan ik niets zeggen aangezien we dit niet gebruikt hebben. Wij vonden het ook heel makkelijk dat er een bushalte is op de camping waarmee je tot in het centrum raakt. Bepaalde periodes van het jaar is de rit van de camping naar het centrum gratis en moet je enkel de terug rit betalen. Als je tot in het centrum gaat met de bus kan je daar overstappen op andere bussen welke naar de bezienswaardigheden rijden. Een dagpas voor alle bussen kost $5. Wij hebben alles met de bus gedaan dit is prima geregeld en je kan de camper gewoon lekker laten staan.

Bezocht op 11-10-2018 door

Deze camping is het gehele jaar open alleen vanaf ong. oktober is er zelfregistratie. De toegewezen plekken zijn geen leuke plaatsen, het is niet in de natuur maar op eigenlijk een soort van weg met daartussen groene stroken. Wel is het mogelijk om een vuurtje te maken en ook hebben ze een aantal plekken waar een soort van huisje is (wel deels open) waar een kachel zit.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 14-09-2018 door

Bij het reserveren moest er een on-site fire permit bijbetaald worden (8$). Bij melding hiervan bij de receptie kregen we een upgrade: van elektrische hook-up naar full hook-up en we kregen nog wat geld terug. Lange tijd aanschuiven bij het registreren (rond 18u). Beter al eerder op de dag registreren.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 07-09-2018 door

De camping is erg groot, campers staan op asfalt met grind en wat groen voor een picknickbank. Vanwege bosbrandgevaar geen vuurtje stoken. Meerdere (verwarmde) toiletgebouwen, dus altijd wel één dichtbij. Douches gratis, voor Wifi moet je in Banff zijn. Drie nachten gestaan; in de omgeving is veel te zien. De gratis bus naar Banff heeft haltes op de camping; terug betaal je $ 2,-. Ook kun je vanuit Banff goedkoop naar diverse bezienswaardigheden in de omgeving. Kosten camping $ 40,-; daar komen de reserveringskosten van $ 15,- per verblijf overheen Reservering is ook in september aan te raden. Alle dagen dat we er stonden stond vermeld dat de camping vol was.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 05-09-2018 door

De camping is groot, campers staan op een asvaltweg maar met groen voor voor je camper waarop een picknickbank en fire pit staat. Hout voor vuur is af te halen op de camping. Warme douche aanwezig en mogelijkheid tot afwassen. Voldoende toiletten en een dump plaats voor campers/caravans. Comfortabele camping om omgeving vanuit te verkennnen, maar weinig privacy.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 28-08-2018 door

Een enorm grote camping vlakbij Banff. Je stond parallel aan de campingstraatjes op een soort parkeerplaats. Het uitzicht was heel mooi. Voor 1 of 2 nachtje is het prima. Er waren weinig schaduwrijke plekken. Op zich een handige locatie als je Banff en omgeving wil bekijken.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 11-08-2018 door

Dit is een grote camping met plaatsen allemaal op rijen. Wij stonden helemaal voor aan met uitzicht op de Tunnel Mountain (maar ook op de weg en een parkeerplaats met uitzichtpunt). Plaatsen zijn ruim van elkaar opgezet. Er zijn ook meer bobosde plekken, maar dan mis je het uitzicht op de berg. Toiletvoorziening en douche is basis, maar oké. Wij hadden electriciteit, water en riool. Er is ook een sani dump aanwezig. Vanaf de camping rijdt regelmatig, tot 's avonds laat, een shuttlebus naar Banff centrum. Heenreis is gratis, terug 2 CAD p.p..

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 02-08-2018 door

2 nachten gestaan. 2 nachten is wel aan te raden om lokaal dingen te kunnen zien: Banff zelf, Johnston Canyon, etc. Camping is redelijk recht toe recht aan en niet spectaculair. Voldoende voorzieningen, standplaatsen in een rijtje op asfalt. Elektra 30 amps aanwezig. Geen water of sani dump op de plek, wel op de camground aanwezig. Komt een bus langs met diverse bestemmingen zoals Banff, Parkeren met je RV in Banff is erg lasting. Bij campkosten komen eenmalige reserveringskosten van 11 CAD.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 30-07-2018 door

Let bij het boeken goed op. Wij dachten een "full" plek te hebben gereserveerd, maar dat "full" bleek te slaan op "three way full hook up electra". Geen water of sewer dus. De plekken zijn dusdanig dat je camper op het asfalt staat, in file geparkeerd tussen de andere campers. In het hoogseizoen is alles vol. Je picknickplek is daarachter 'in de berm'. Douches zijn niet heel schoon, koud water. Handig is de bus die je naar Banff brengt. Wij zouden echter aanraden om met een camper het naastgelegen Trailer Court te boeken, dat mooiere plaatsen in het groen heeft en wèl full hook-up. De busdienst is daarvandaan net zo goed.

Bezocht op 28-07-2018 door

Heel groot campinggebeuren, loopafstand naar centrum ruim half uur. Plaats 141 met uitzicht op berg, maar toch meer auto's dan verwacht op de weg die hier vlak langs gaat. Full hook up, maar zonder firepit. Prima plek voor laatste nacht: 1,5 uur rijden naar Calgary, vervolgens camper inleveren en naar luchthaven. Banff centrum enorm druk.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 25-07-2018 door

Wij zaten op Tunnel Mountain trailer 2. Grote camping. Wij hadden een mooie ruime plek op nr 146 met mooi uitzicht op de bergen. Douches en toiletten prima. We zijn met de shuttle bus naar Banff geweest. Leuk plaatsje. Wel druk en toeristisch.

Bezocht op 23-07-2018 door

Wij stonden hier twee nachten op #A33 (stroom, water, sewer, firepit). Dichtbij toilet en redelijk in de buurt van douche. Die waandet al te best. Bijna koude water. Niet de meest mooie camping, maar prima om te starten en uit te vinden hoe je camper werkt. Het zijn soort straatjes waar je langs parkeert.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 09-07-2018 door

Mooie camping, midden in het bos. Als je geluk hebt zie je vanaf je plaats wat bergtoppen door de bomen heen. On de zomermaanden een shuttle-verbinding met het centrum van baff. Gezien de drukte in de stad echt een heeel groot voordeel. De bus heeft zelfs een stop midden op de camping. Op loopafstand van het mooie uitzichtpunt 'hoodoos viewpoint', dat zeker ook een bezoekje waard is. Veeeel mooier dan de trailer court, stuk meer privacy en veel meer bebost.

Bezocht op 25-05-2018 door

Niet wat je noemt een mooie camping. Maar wel een prima uitvalsbasis voor Banff en omstreken. En de shuttlebus is een groot voordeel. Best fijn om de camper een dagje te laten staan. We zijn met de bus naar Banff en naar de hotsprings gegaan. Erg toeristisch maar als afwisseling op prachtige Canadese natuur ook wel een keer leuk. Prima douches.

Bezocht op 10-05-2018 door

Tja, een groot geasfalteerd terrein. Eigenlijk niet veel meer dan een parkeerplaats met sanitaire voorzieningen. Wij stonden in een rijtje campers achter elkaar geparkeerd. Als je Banff wilt bezoeken heb je niet veel alternatief.

Kosten per nacht: $43.3

Bezocht op 05-05-2018 door

Camping dicht bij Banff. Er rijdt een shuttle naar het dorp. Plekken zijn langs een geasfalteerde weg met elektrische aansluiting. Sommige plekken hebben ook een firepit. Schoon sanitair. Het is een prima camping voor één nacht.

Kosten per nacht: $43.3

Bezocht op 09-08-2017 door

Gigantische camping maar wel erg mooie staanplekken. Wij hadden G20. Sanitair degelijk. Vanaf juni rijdt er heel de zomer een shuttlebus naar de stad en dat is echt wel nodig. Wandelen is zeker met kinderen te ver. Laatste pick-up van de bus rond 10PM dus zeker handig. Banff zelf is vreselijk toeristisch. Wil je 's avonds uit eten gaan vergeet dan geen reservatie te maken. Blij dat wij niet de Banff gondola op voorhand hadden geboekt want door vele bosbranden was de zichtbaarheid erg beperkt. Hou hier dus rekening mee. In vergelijking met andere campings wel erg duur. In de 47 dollar zat fire permit verrekend. Mocht evenwel niet, bedrag zou teruggestort worden op creditcard. Hou rekening met tijdig boeken. Wij boekten eind mei voor vakantie in augustus en toen hadden wij al een van de laatste plekken.

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 02-08-2017 door

Dit is geen camping zoals we in Europa gewend zijn. Het is een groot bos met daarin vele ruime en mooi plekken voor je camper. We hadden gereserveerd en dat klopte ter plekke ook mooi. Het was namelijk erg druk. We hadden geen voorzieningen als stroom, water en afvoer. We hebben een douche genomen in het toiletgebouw. Dit was prima voor elkaar maar natuurlijk sober. Al met al prima plek als je eenvoudig wilt kamperen. We zijn uitgeweken naar Banf waar we gebruik gemaakt hebben van het overflow terrein vanwaar de shuttles naar Lake Louise redden. Een parkeerplaats aan de snelweg maar je kunt er voor een 10tje prima staan. Geen voorzieningen natuurlijk maar het stond wel vol.

Bezocht op 27-05-2017 door

We stonden op plek H49. Fantastische plaats aan de buitenkant van de camping. Uitzicht vanaf de plaats door de bomen heen op een grote open ruimte in het bos. Perfecte plaats om wildlife te spotten!

Kosten per nacht: $27

Bezocht op 11-09-2016 door

Grote camping in bos. Dus midden in de natuur. Geen hookups. Tijdens ons bezoek geringe bezetting. Elk veld heeft zijn eigen sanitairgebouwtje en deze was redelijk. Bus naar Banff downtown behoort tot de mogelijkheden. Voor deze camping hadden we geen reservering. Bleek ook niet nodig.

Kosten per nacht: $36

Bezocht op 06-08-2016 door

nette camping. wel reserveren in het hoofdseizoen zat helemaal vol. sanitair was schoon

door op 06-07-2014

Achter onze plek was er een huiselk te vinden en ook een vogelnestje. Het is wel een grote camping, maar niet te luidruchtig en van alle basisgemakken voorzien. Je moet vanaf sommige plekken wel ver lopen naar de douche. Dat is wel jammer en ook zijn de douches niet altijd even schoon. De camping ligt op loopafstand van de stad en mocht je daarvoor te lui zijn, kun je ook de bus nemen.

door op 20-09-2013

moesten uitwijken naar een andere camping

door op 02-07-2013

Mooie camping in de natuur en gemakkelijk te bereiken naar/vanaf Banff. Wat plekken betreft is het wel een beetje het idee dat je langs de weg geparkeerd staat, maar je hebt wel een picknicktafel, fire pit en privacy.

door op 03-10-2012

Prachtige, grote boscamping met ruime plekken tussen de sparren. Zonder afscheiding, maar ver uit elkaar en dus toch veel privacy. De meeste plaatsen hebben een vuurkorf. Goed sanitair, telefooncabine naast het gebouw. Hier op het campingterrein hebben we herten gezien, eekhoorns en een coyote. Natuurliefhebbers staan hier prachtig.

door op 23-08-2012

Grote camping met aangrenzend Tunnel Mountain Village 2. In tegenstelling tot 2 is dit een ruim opgezette camping met mooie plaatsen. Wij hadden plaatsen zonder firepit.

door op 20-08-2012

Electra en water op de plaats. Mooie camping, goed verzorgd, verzorgd sanitair.

door op 13-07-2012

Grote ruime camping. Groot voordeel: bus verbinding met Banff. Slechte service. Toen wij de 2e avond naar onze, door de receptie toegewezen, plek terugkeerden bleek die bezet door een bus met enige 10-tallen Duitsers in een soort slaapbus. Die zeiden dat dit een betere plaats voor ze was en dat we maar naar de receptie moesten gaan voor een andere plek. Daar aangekomen, reageerden ze nauwelijks, maar kregen we een andere plek toegewezen.

door op 07-07-2012

Grote camping met ruime plaatsen tussen de bomen. Als je met een camper reist maar geen elektra nodig hebt kun je hier prima staan. Het is wat goedkoper en ook leuker voor je kampeerbeleving. Village 2 is net een grote parkeerplaats voor campers. Heerlijk warme douches. Vanaf de camping diverse wandelingen mogelijk. Ook rijd je zo naar het centrum van Banff.

door op 09-08-2010

Grote camping maar daar merk je weinig van.

door op 19-07-2010

Village1 is een mooie camping in het bos. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor Village2. Wil je in de buurt van Banff echt mooi in de natuur staan, dan is Two Jack Lakeside denk ik de beste optie. Verder nette camping met ruime sites.

door op 14-07-2010

Goed.

door op 09-07-2010

Goede en nette voorzieningen.

door op 22-06-2010

Deze camping heeft prima camperplekken, netjes en voorzien van tafel en een vuurring. Sanitair is ook oke evenals de vriendelijke bediening bij inschrijving.

door op 21-10-2009

Nette camping, wel beetje saai met allemaal geasfalteerde paden.

door op 11-08-2009

Prima sanitair, grote plekken, veel eekhoorns. Open bos, wat veel zonlicht gaf.

door op 16-07-2009

Tja, gewoon schitterende locatie! Het moet wel mooi weer zijn, want dan kan je 's avonds kijken naar de zon die achter de bergen verdwijnt. We waren met een camper: je staat wel met de achterkant van de camper tegen een andere camper aan als het druk is op de camping, maar om de camper heen genoeg ruimte. Je kan vanaf de camping naar Banff lopen - ca. 2-3 km.

door op 08-07-2009

Erg grote camping. Weinig creatieve plaatsen en weinig privacy.

Bezocht op 06-02-0022 door

Wel reserveren camping was vol. Sanitair matig bus naar Banff gratis retour naar de camping 1 dollar. Banff is erg toeristisch Plek is niet de moeite waard je staat langs de weg geparkeerd. Herten lopen wel langs de camp ground. wildexcursie in de avond met discover Banff tours was prima. Je wordt opgehaald van de camping

Kosten per nacht: $49.5

Schrijf een review
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan