Spring Creek Mountain Village Canmore, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Spring Creek Mountain Village
1 Spring Creek Gate
T1W 0A7 Canmore
Canada

GPS-locatie:
51.093686, -115.361031

Telefoonnummer:
+1-403-678-5111

Website:
http://www.springcreekrv.ca/

E-mailadres:
info@springcreekrv.ca


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 08-09-2019 door

Wel Hook up maar geen firepit balen balen balen, het is koud en regenachtig. Ook geen bijz. Campground. Toiletgebouw voldoende. Geen ruime plekken.

Bezocht op 26-07-2019 door

Campings in Banff waren vol, dus uitgeweken naar deze camping in Canmore. Prima afstand om toch Banff te bezoeken. Mooie omgeving, leuk dorp. Er werd in de omgeving van de camping druk gebouwd, daar hadden we geen last van. Camping is voor ons geboekt door Tioga, dus bedrag onbekend.

Bezocht op 03-11-2018 door

Onaantrekkelijke camping, met wel alle faciliteiten die je nodig hebt. Weinig bomen, amper uitzicht en slechte wegen. Wel dichtbij het leuke centrum van Canmore.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 12-08-2016 door

ik zou iedereen afraden hier heen te gaan wat een slechte camping. er zou wifi wezen dat is er niet. het is best een mooie camping maar als je 15 amp heb kom je ergens te staan ik weet het niet het is 10 min van de camping af komt eerst door een dorpje voor wintertoeristen . en waar mensen wonen uit die plaats . en dan krijg je een perkje en daar zijn 10 plekken waar je moet staan. heel appart

door op 15-10-2015

Kleine camping op een onplezierige locatie waar je hutje-mutje op een soort parkeerplaats staat.

door op 08-07-2014

Na ophalen en boodschappen ligt Canmore op een goede afstand voor de ophaaldag. Campground is niets bijzonders;veel vaste gasten. Sanitair is goed. Wifi werkt alleen in een straalvan 50 m van het kantoorgebouw.Afrit Canmore en weg 1 weer oversteken. Op de rotonde linksaf en niet over het spoor gaan. Aan deze weg ligt Spring Creek.

Bezocht op 27-05-2014 door

Rommelige (dure) camping, waar heel veel langkampeerders staan. Eind mei was er hier en daar nog wel een aardige plek. Geen beheerder gezien. Sanitair was sterk verouderd, wel schoon.

Kosten per nacht: $38

door op 23-08-2011

Grote camping. Campers stonden te dicht naast elkaar. Alles was vol. Trein achterlangs. Sanitair redelijk. Personeel kwam ongeinteresseerd over, gaf alleen kort antwoord op vragen.

door op 05-08-2011

Prima camping tussen Calgary en Banff. Weinig privacy maar prachtige bergen als achtergrond.

door op 20-09-2010

Rustige camping. Sanitair goed.

door op 14-09-2010

Matige enorm grote privécamping met plaatsen op kiezelstenen. Een aantal plaatsen zijn op loopafstand van het centrum. Toiletten en douches erg oud.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan