Invermere, British Columbia

Invermere British Columbia Aan de oevers van Windermere Lake ligt het plaatsje Invermere . Het wordt omgeven door de Canadese Rocky Mountains en de Purcell Mountains. Invermere ligt in de Columbia Valley, waar veel inwoners uit Calgary een tweede huis hebben. In de zomer verviervoudigt het inwonersaantal.

Bezienswaardigheden & activiteitn

Windermere Lake

Net onder Invermere ligt Windermere met het gelijknamige meer. Je kunt er varen, raften en vissen. Ook zijn er zandstranden. In Windermere zelf vind je aardig wat winkeltjes, vaak met lokale producten.

Invermere British Columbia

Radium Hot Springs

Dit plaatsje is de toegangspoort tot de vier grote parken van de Canadese Rockies: Kootenay, Banff, Jasper en Yoho. De plaats ligt net ten zuidwesten van Kootenay en staat bekend om haar hete bronnen. Je kunt hier badderen in het grootste warme mineraalbad van Canada.

Invermere British Columbia

Panorama Mountain Resort

In de winter is dit de topattractie van Invermere. Het is eigendom van de eigenaren van het Whistler-Blackcomb skiresort. Er zijn meer dan honderd afdalingen vanaf de 1.220 meter hoge helling. Vanuit omringende dorpen rijden er shuttles naar het skigebied.

Invermere British Columbia
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!