Invermere, British Columbia

Invermere British Columbia Aan de oevers van Windermere Lake ligt het plaatsje Invermere . Het wordt omgeven door de Canadese Rocky Mountains en de Purcell Mountains. Invermere ligt in de Columbia Valley, waar veel inwoners uit Calgary een tweede huis hebben. In de zomer verviervoudigt het inwonersaantal.

Bezienswaardigheden & activiteitn

Windermere Lake: Invermere British Columbia Net onder Invermere ligt Windermere met het gelijknamige meer. Je kunt er varen, raften en vissen. Ook zijn er zandstranden. In Windermere zelf vind je aardig wat winkeltjes, vaak met lokale producten.

Radium Hot Springs: Invermere British Columbia Dit plaatsje is de toegangspoort tot de vier grote parken van de Canadese Rockies: Kootenay, Banff, Jasper en Yoho. De plaats ligt net ten zuidwesten van Kootenay en staat bekend om haar hete bronnen. Je kunt hier badderen in het grootste warme mineraalbad van Canada.

Panorama Mountain Resort: Invermere British Columbia In de winter is dit de topattractie van Invermere. Het is eigendom van de eigenaren van het Whistler-Blackcomb skiresort. Er zijn meer dan honderd afdalingen vanaf de 1.220 meter hoge helling. Vanuit omringende dorpen rijden er shuttles naar het skigebied.

Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!