Helmcken Falls Lodge Clearwater, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Helmcken Falls Lodge
6664 Clearwater Valley Rd.
Clearwater
Canada

GPS-locatie:
51.9376428, -120.0578371

Telefoonnummer:
+1-250-674-3657

Website:
helmckenfalls.com

E-mailadres:
info@helmckenfalls.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Restaurant
  • Wifi

Overige faciliteiten

Paardrijden Begeleide paard-, hiking- en kanotochten


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 42 (4)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 05-08-2018 door

Deze kleine camping ligt pal naast Wells Gray Golf Resort en RV Park, halverwege Wells Gray Park. We werden uiterst vriendelijk ontvangen. We hadden een plaats met electriciteit en water. De campers staan 2 x 2 naast elkaar. Er is geen sani dump aanwezig. De toiletvoorzieningen zijn basis, maar prima. Bij de camping zit een bedrijfje dat met groepen rondritten op westernpaarden verzorgd. Ook zijn hier weer muggen aanwezig, maar minder dan bij de buren.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 23-07-2018 door

Kleine camping, veel nederlanders, mooie watervallen in de buurt. Elektra en wateraansluiting. Er zijn paarden bij de campground en er kan op gereden worden onder begeleiding.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 17-07-2018 door

Camping ligt zeker een half uur rijden vanaf de grote weg, maar wel dicht bij Helmcken Falls. Goede camping als je de watervallen in het park wilt bezoeken. Voor ons was 1 nacht genoeg. In de avond aangekomen en de volgende ochtend via de watervallen weggereden. Er zijn drie watervallen op 5 tot 10 minuten lopen van de weg. Lekker ontbeten in het restaurant (10 euro pp) met uitzicht op kolibries. Ook nog een hert gezien op de camping. Veel muggen en kleine vliegjes, ook door de paarden. Voor liefhebbers van paarden is dit een ideale camping. Wifi is tegen betaling. Helaas ook hier geen wasmachine (tip; plan ergens een camping met wasmachine of je moet een wasserette zoeken). Klein nadeel was dat op onze plek (#5 dacht ik) de hookup op een onhandige plek zat, zodat we de camper alleen maar onhandig neer konden zetten. Douchegebouw is netjes.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 14-06-2018 door

Geen mooie camping, geen bomen, erg kaal, modderige paden. Wel mooie uitzicht op de bergen en erg goed gelegen in Wells Gray Park, je bent in de buurt van alle mooie watervallen en wandelroutes. Er zijn paarden aanwezig op de camping, je kan een tour boeken per paard. Groot nadeel......heel veel muggen!!

Bezocht op 16-06-2018 door

Mooi plekje bij paardenranch (hierdoor redelijk veel muggen waardoor buiten zitten eigenlijk geen optie was)., Prima restaurant 4 sterren. Voor 1 nachtje wat ver van de doorgaande weg gelegen, ongeveer 40 km boven Clearwater midden in het Wells Gray Provincial Park. Sanitair simpel maar schoon.

Kosten per nacht: $40

Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie