Wells Gray Provincial Park, Clearwater Lake Campground Clearwater, Wells Gray P.P., British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Wells Gray Provincial Park, Clearwater Lake Campground
Clearwater Valley Road
V0E 1J0 Clearwater, Wells Gray P.P.
Canada

GPS-locatie:
52.14008775, -120.190542452

Website:
bcparks.ca/explore/parkpgs/wells_gry/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Er zijn geen faciliteiten bekend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 26 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 03-08-2023 door

Prachtige camping met zeer ruimte plaatsen onder hoge bomen. Ook leuk om naar het meertje te lopen waar een klein cafeetje is waar je prima op het terras kunt zitten. Verder zijn de voorzieningen sober. Boodschappen zijn 72 km verderop: je moet dan het park uitrijden. Het park zelf heeft mooie hikes. Echt de moeite waard. Zoals andere reviewers al aangaven: de onverharde weg is echt 26 km lang en op sommige plekken echt heel vervelend door ribbel-vorming. We hoorden ook over de beren op de weg, hebben er twee avonden naar uitgekeken, maar helaas, niet eentje gezien. Maar erg genoten van twee dagen in dit mooie park.

Kosten per nacht: $29

Bezocht op 07-06-2023 door

Heerlijk rustige camping. Onderweg op de onverharde weg van 28 km beren gespot. Bij aankomst stond er een hert naast de camper. Toiletten zeer eenvoudig, douche klein en tegen betaling. Plek nr. 7 aan de rivier top! Bij de plekken op de aangrenzende camping Falls Creek zit je aan de rivier maar kijk je tegen een hek aan. Dagtochtje geboekt bij het cafétje over Clearwater en Azur Lake. Dat was onvergetelijk!!

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 24-08-2022 door

Heerlijke camping. Direct aan de rivier. Grote plekken. Douche is betaald voor warm water. De weg ernaartoe is 26 km onverhard. Bij recente regen kan dit erg vervelend zijn (denk aan bulten en kuilen).

Kosten per nacht: $58.6

Bezocht op 15-08-2022 door

Heerlijke camping. Geen gebruik gemaakt van de douche o.i.d. Laatste stuk van de route (23 km ongeveer) is inderdaad onverhard. Wij waren er toen het droog was. Weg wordt regelmatig onderhouden om grote gaten te voorkomen. Kunt op het meer heerlijk een dag kanoën. Wij hadden gereserveerd en reden aan het eind van de middag pas het park in. Op weg naar de camping alle bezienswaardigheden (watervallen) bekeken. Was heerlijk rustig, dagtoeristen al vertrokken. Stonden er 2 nachten. Op de weg terug uitstapje gemaakt naar de Green Mountain Viewing Tower. Geen aanrader. Weg erheen was, toen wij er waren, ronduit slecht en de bomen zijn dermate hoog dat je op de tower eigenlijk geen uitzicht hebt....

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 05-06-2022 door

Prachtige plek. Veel privacy, grote plekken en direct aan de rivier. Je moet wel 22km over een onverharde weg rijden om er te komen. De plekken zijn unserviced en toen wij er waren, waren er geen douches in gebruik. Desalniettemin prachtig plekje.

Kosten per nacht: $23

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan