Pyramid Campground Clearwater, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Pyramid Campground
Unnamed Road 6664
V0E Clearwater
Canada

GPS-locatie:
51.970990779, -120.115419247

Telefoonnummer:
+1-250-674-2194

Website:
bcparks.ca/wells-gray-park/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 04-05-2022 door

Ruim opgezet BC Park, vlakbij twee watervallen. Let op Sani dump en water vlakvoor Clearwater in het BC Park Thompson Noord. Muntgeld nodig om de automaat te bedienen. Anders moet je 30 km terug rijden.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 29-05-2019 door

Camping ligt heel erg mooi in de bossen en de grote plaatsen met firepit hebben veel privacy. FCFS met zelfregistratie. Vlakbij Helmcken en Dawson falls. Neem vooral heel veel DEET mee, het stikt er van de muggen, maar met DEET insmeren en een vuurtje stoken helpt afdoende tegen de muggen. Het enige geluid wat je hoort is het ruisen van Dawson falls.

Kosten per nacht: $17

Bezocht op 03-10-2018 door

Doordat we in oktober kwam waren er geen kosten voor deze camping, het heeft geen faciliteiten (een toiletdump), je kan het water ook niet gebruiken maar het is een prettige plek met veel natuur, ook afgescheiden plekken en daarmee prive. Je kan er ook een vuurtje maken.

Bezocht op 14-09-2018 door

Prima camping, geen hook up, wel een outhouse. Goede uitvalsbasis voor de watervallen in het Welsh Gray Nat. Park.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 09-09-2018 door

Mooie ruime plek met vuurring en picknicktafel. Geen voorzieningen, alleen pit-toilet en water. Ranger komt langs om geld te innen.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 19-06-2018 door

Prachtige camping, midden in de natuur. Zeer rustig. Veel privacy. Geen services, maar hadden we niet nodig. Ideaal om de watervallen te bezoeken en om wandelingen te maken. Helaas veel last gehad van de vele muggen.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 07-06-2018 door

Campground aan het einde van de verharde weg. Ook nu: selfregistration, alleen composttoilet en Muggen!! Wel prachtige uitvalsbasis voor bezoek aan de vele watervallen in het Wells gray provincial park. Hadden we absoluut niet willen missen.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 02-06-2018 door

Kleine camping met zelfregistratie (je moet contant geld in een enveloppe in een brievenbus doen en 's avonds komt beheerder langs om te controleren). Geen elektra, geen sanitair. Extreem veel muggen waardoor buiten zitten bij ons onmogelijk was. Besloten om na 1 nacht weer te vertrekken (oorspronkelijk wilden we nog een nacht blijven). Gebied is vooral interessant voor mensen die meerdaagse trekkingen doen. De wandelingen die je nu kunt doen zijn erg kort. De Helmcken falls zijn prachtig, rest niet perse een aanrader.

Bezocht op 26-05-2017 door

Mooie campground in het Wells Gray Provincial Park. Het is een eindje rijden vanaf Clearwater maar de moeite meer dan waard. Nauwelijks voorzieningen en veel muggen op deze campground maar een uiterst vriendelijke Ranger. Overigens kan je tegen de muggen in elke supermarkt goede sprays kopen. Dan heb je er direct geen last meer van.

door op 23-08-2012

Mooie camping met ruime plaatsen. Selfservice. Veel muggen.

door op 25-06-2012

Nette en ruim opgezette campground in het Provincial Park. Aanrader boven camperen in Clearwater.

door op 02-10-2009

Rustige campground, doodstil, ruime plaatsen, uitstekende uitvalsbasis voor wandelingen.

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan