Wells Gray Guest Ranch Clearwater, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Wells Gray Guest Ranch
Clearwater Valley Road 5504
V0E 1N1 Clearwater
Canada

GPS-locatie:
51.8796275, -120.020187

Telefoonnummer:
+1-866-467-4346 / +1-250-674-2792

Website:
http://www.wellsgrayranch.com

E-mailadres:
reservation@wellsgrayranch.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Geen campground, alleen cabins te huur.
  • Ranch met veel activiteiten

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: $ 39 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 31-07-2023 door

Er zijn hier maar een paar camperplekken zonder hookup en zonder sanidump. Douche was schoon, maar weinig privacy (vonden wij geen probleem). Tot onze verrassing was er geen mogelijkheid om vuil weg te gooien en moesten we dat meenemen. Is OK voor 1 nachtje

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 11-06-2023 door

Wanneer je iets anders wilt dan de standaard "hook up" campings, is dit een leuk alternatief. Een zevental camperplaatsen. Wij kregen echter een plaats in de bossen. De camperplekken hebben geen aansluitingen; ook geen water / electra. Dus terug naar de basics ;). Let op; het is een ranch met bosplekken; dus volop muggen. Maar daar staat de omgeving dan ook bekend om. Daarnaast veel wildlife (beren) en prachtige watervallen. Je kunt op de ranch ontbijten en avond eten (wat de pot schaft). Het laatste hebben wij gedaan en is zeker niet slecht bevallen; leuke sfeer en goed eten. Puntje van kritiek: sanitair. Het sanitair was schoon (behalve het douchegordijn), maar te weinig (2 stuks mannen / 2 stuks vrouwen), en geen privacy. En dat is jammer; want we zijn niet allemaal meer van een leeftijd dat we op schoolkamp zijn en dat gevoel had zeker m.b.t. het sanitair.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 06-06-2019 door

Camperplek bleek een beetje langs de oprijlaan naast de trekkers gemoffeld. Verder prima camping met sympathieke eigenaren. Ranch heeft eenvoudige bar en er is voldoende hout vrij beschikbaar om een goed vuurtje te maken.

Bezocht op 31-07-2018 door

prachtige ranch om je Rv te parkeren. Zwitserse familie heeft dit in beheer. Super netjes en keurig. Organiseerden een steak avond toen wij er waren, prima eten!

Kosten per nacht: $25

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan