Redstreak Campground Radium Hot Springs, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Redstreak Campground
Red Streak Road, Off hwy 93 south
Radium Hot Springs
Canada

GPS-locatie:
50.6237145, -116.060583

Telefoonnummer:
+1-877-737-3783

Website:
http://www.pc.gc.ca


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Sommige plaatsen hebben full hook-up of elektra hook-up.
  • Camping geopend van begin/half mei tot half/eind oktober, weersafhankelijk

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (26)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 26
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 21-09-2019 door

Mooie, in de bossen gelegen, camping. Elektra hookup, water en vullwaterafvoer op centrale plaats. Mooie ruime plaatsen. Wij hadden wel van te voren gereserveerd.

Kosten per nacht: $38.2

Bezocht op 15-09-2019 door

2 nachten gestaan. Zeer nette camping, goede douches (wel wat oud). nette centrale dumpvoorziening. prima plek.

Kosten per nacht: $37.8

Bezocht op 13-08-2019 door

Prachtig gelegen camping middenin de heuvelachtige natuur van Kootenay National Park. Zeer ruim opgezet, ruime plekken. Schitterend wandelpad naar de Hot Springs. Helaas waren die precies tijdens ons verblijf gesloten door een aardverschuiving een paar dagen eerder die de waterkwaliteit beïnvloedde. Hierdoor moesten we ook het water voor dagelijks gebruik minimaal 2 minuten koken. Prima sanitair. Ruime centrale sanidump. Camping is voor ons geboekt, dus bedrag onbekend.

Bezocht op 23-05-2019 door

Geweldige camping midden in de bossen. Grote ruime plaatsen met vuurput en gratis hout. Goed sanitair.

Bezocht op 01-08-2018 door

Prachtige natuurcamping met eigen sanitair per loop. Dus altijd dichtbij. Erg rustig en omgeven door bergen. In peak season ook avond programma voor de familie. (Spelshow, uitleg over de wilde dieren.) Erg leuk voor de kinderen!

Bezocht op 12-06-2018 door

Prachtige ruime natuurcamping in het bos. Ondanks dat het een grote camping is, toch veel privacy.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 04-06-2018 door

Grote camping, maar wel plekken met veel privacy. Sanitair prima. Full hookups beschikbaar. Vanaf camping ongeveer 2,5km lopen naar de Hot Springs. Mooie wandeling, maar niet makkelijk in het donker.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 06-05-2018 door

Mooie natuurcamping midden in de bossen bij Radium Hot Springs. Plekken met veel privacy door de bomen met firepit en elektriciteit. Geen gebruik gemaakt van het sanitair. Omdat we vroeg in het seizoen waren, was de receptie onbemand bij aankomst. Je kan een vrije plek kiezen en 's ochtends bij het uitchecken betalen.

Kosten per nacht: $42.1

Bezocht op 12-07-2017 door

Een camping midden in het bos. De camping staat bovenop en heuvel/berg. Als je geluk hebt dan kom je onderweg naar boven bighorn sheeps tegen op de berg. Er is verder niet heel veel te doen in de omgeving, behalve de hot springs en wat wandelingen. Douches zijn aanwezig op de camping.

Kosten per nacht: $38.4

Bezocht op 24-07-2017 door

Prachtige camping net buiten Radium Hotsprings. Mooie ruime plaats, midden tussen de squirrels, voldoende privacy. Sanitair is netjes. Er zou sprake zijn van beren in de omgeving, hebben we niet ontdekt.

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 14-05-2017 door

Mooie campground, lekker ruime plekken. (wij hadden alleen stroom je heb een vul en dump station) Net voor de ingang van Kootenay NP. Vanuit de campground kan je ook diverse trails lopen, en je heb een trail die boven de campground uit komt en dan heb je een heel mooi vergezicht.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 23-06-2017 door

Prachtige camping aan het begin van het NP Kootenay. (prijs is inclusief fire permit ($8.50). Vlak bij Radium Hot springs. Prachtige plek midden in het bos. Je ziet bijna de andere campinggasten niet (behalve je directe buren). Erg privé en mooi tussen de bomen. Hout onbeperkt te halen bij verzamelpunt. Als je geluk hebt zie je white tail herten op de camping lopen en beren. Vanaf de camping achteraan vanaf de H sectie kun je via een goed wandelpad door de bossen lopen naar Radium Hot springs. Zwemmen in een zwembad van 39 graden (prijs is $5,95 ex. handdoek ($2,-). Heerlijk vertoeven in zwembad. Geen restaurant bij of iets wat daar op lijkt. Wandeling terug naar de camping uitstekend te doen voor kinderen (klimmen en dalen). Wij hebben hier 3 dagen gestaan omdat het er zeer aangenaam was. Klein leuk dorpje beneden (2km) in het dorp. Er lopen bighornsheep in het dorp die de mensen gewend zijn. Ze liepen ook op de camping. Vlak bij het NP Kootenay waar je als je geluk hebt en zeer vroeg op pad gaat de beren en wolven kunt zien. (Wij zagen een beer en een wolf langs de kant van de weg). Toiletten prima en douches matig. Ze zijn wel gratis maar er komt niet veel water uit de douche. Heerlijk met airco of verwarming.

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 24-05-2017 door

We hadden veel goede verhalen gelezen over de camping en deze dan ook gereserveerd. Dit laatste was niet nodig want er was voldoende plek. We hadden een prachtige plek in E-gedeelte met uitzicht op het bos. Helaas heel slecht weer, dus weinig wildlife gezien (wel enkele elks en een berggeit) en geen vuur kunnen maken. Mooie wandeling vanaf de campground door het bos. De weg naar de Hotsprings was helaas gesloten. De hotsprings waren heerlijk, ook in de regen. Ziet er misschien uit als een gewoon zwembad (is het misschien ook wel), maar warmer dan een gewoon zwembad en voor de kinderen een welkome afwisseling. Hotsprings waren 10 min met de auto. Voor de camping ook mogelijkheid om te tanken en kleine supermarkt. Zeker de moeite waard hierheen te rijden. Watervul- en dumpgelegenheid op de camping.

Bezocht op 23-09-2016 door

Eén van de mooiste natuurcampings in West Canada, het ligt helemaal aan de rand van Kootenay National Park, net even buiten Radium Hotsprings! De herten springen op de camping in het rond en de squerls zijn druk met nootjes verzamelen. Het is een gigantische grote campground maar delen waren reeds gesloten toen wij er waren! Een centrale plek om te lozen en in te nemen. Op de plaats zelf elektra ( wanneer je dit wilt) en natuurlijk een fire-pit waarvoor je een permit a 7 cad moet kopen inclusief hout, maar dat is in ieder Prov.of Nat. park zo! Prima douche en sanitair ! Mountaigoats, elks, herten, beren en squerls zijn tegen te komen! Mooie trails om te lopen hier!!!

Kosten per nacht: $32.3

door op 26-09-2014

Camping met ruime plaatsen, mooi gelegen in het bos. Prima douchevoorzieningen! Leuk speeltuintje voor de kinderen. Mooie wandelroute vanaf de camping naar de hot springs, die overigens heerlijk zijn!

door op 14-07-2014
Mooie camping, maar aan de rand van het park. Ver van alle bijzondere punten, weinig wandelmogelijkheden. Reserveren mogelijk, sites met en zonder hookups/stroom, winkels etc. dichtbij.
door op 28-08-2013

Prachtige campground. De reeën liepen door de achtertuin. Wij zaten in de E-loop. Heel mooi aan de bosrand. Grote plekken natuurlijk met firepit en elektra. Douches en toiletblok vlakbij. Echt een prachtige camping vooral door de ligging namelijk heel rustig (zonder treinen)

door op 26-06-2013

Begin juni hoef je niet te reserveren. Prachtige camping. Bergschapen in de directe omgeving. Wij kozen voor stroom en een firepit. Dit zijn zeer mooie plaatsen.

door op 13-09-2012

Erg mooie camping met ruime plaatsen. Veel groen want het ligt midden in het bos. Kies voor een plek zonder hook-ups. Dan zijn de plaatsen veel mooier! Rij direct na het registreren langs de plek waar het hout voor het kampvuur ligt. Goed sanitair. Dicht bij de hotsprings. Deze zijn ook via een wandelpad te bereiken.

door op 13-09-2012

Mooie camping met ruime plaatsen, veel bomen, op een heuvel. Tussen de campers door lopen herten! Sanitair was schoon en in goede staat.

door op 20-08-2012

Camping ligt net voorbij het park. Electra en water bij de plaats. Mooie camping, goed verzorgd sanitair.

door op 27-07-2012

Wandelmogelijkheden vanaf de camping. Het ligt boven Radium Hot Springs. Vriendelijk ontvangst met uitleg over mogelijkheden. In het bos gelegen.

door op 13-07-2012

Mooie camping in prachtige omgeving. Een kudde bighornschapen loopt in het gebied. Er gaat een korte trail naar de Canyon en naar de Hot Springs baden

door op 12-07-2012

Mooi op hoogte gelegen campground met alle voorzieningen. Onderweg grote kans op bergschapen en elk. Prachtig uitzicht over Radium Hot Springs. De springs zijn via een korte wandeling te bereiken.

door op 25-09-2010

Grote camping boven Radium Hot Springs gelegen. Keuze van alleen firepit tot bijna volledige hook-up. Zoals bij alle Canadese Park campgrounds betaal je voor een firepermit, wat je het recht geeft een kampvuurtje te stoken en dat het hout gratis is.

door op 03-08-2009

Prachtige camping, goed verzorgd sanitair

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!