The Canyon RV Resort & Campground Radium Hot Springs, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
The Canyon RV Resort & Campground
5012 Sinclair Creek Road
Radium Hot Springs
Canada

GPS-locatie:
50.6282762, -116.0676746

Telefoonnummer:
+1-250-347-9564

Website:
canyonrv.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Zwembad

Overige faciliteiten

  • Golf courses in de omgeving

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 18-06-2019 door

Vriendelijke ontvangst. Grote(re) camping maar door natuurlijke afscheidingen zoals struiken en bomen heb je niet het idee dat je op een grote camping staat. Camping is erg goed onderhouden. Wij hadden een mooie ruime plaats (creekside (aan de beek)). Schoon en goed sanitair. Gebruik gemaakt van wasmachine en droger in aparte superschone ruimte. Op loopafstand van centrum Radium Hotsprings. Gebruik hiervoor het voetpad dat langs de heuvel loopt, dit is een flinke afkorting tov de weg van en naar de camping. Camping is zeker een aanrader. Vanaf de camping rijd je zo Kootenay National Park in.

Kosten per nacht: $52.5

Bezocht op 08-07-2018 door

Hele mooie sfeervolle camping. Wij stonden direct aan de SInclair. De beek die door de camping stroomt. Ongeveer 10 minuten (flinke klim) naar het plaatsje Radium hot springs. Douchegebouw schoon, geen munten nodig om te douchen. Hot pools zijn leuk om te bezoeken.

Bezocht op 14-06-2018 door

Mooie en nette camping op een goede locatie. Schoon sanitair.

Bezocht op 18-06-2018 door

Hele leuke camping! Mooi schoon en netjes.

Bezocht op 31-05-2018 door

Mooie camping in de buurt van Radium Hot Springs. Er stroomt een beek door de camping. Prima voorzieningen.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 29-05-2017 door

Zeer goed georganiseerde camping. We stonden full hookup op plaats 73 bij de rivier. Prettige sfeer, leuke speeltuin die boven op een heuvel ligt en daar een mooi uitzicht over de camping geeft. Prima was- en droogmachines. Bij de receptie zijn koffiemachines en er is ijs te koop.

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 06-08-2016 door

Mooie ligging in vallei waar over de camping een riviertje stroomt. Op loop afstand van het dorp en van een waterval. Er is geen zwembad bij . Zeer goed sanitair . Zeer aardig personeel.

door op 21-09-2014

Hele nette, schone goed onderhouden camping met alles erop en eraan. Douches waren heel netjes en schoon en ook de wasmachines waren schoon. Prachtige locatie, loopt riviertje dwars door de camping. Verder is er ook de mogelijkheid om een vuurtje te maken. Dorp is op loopafstand. Deze camping was voor ons de beste en mooiste in 3 weken!

door op 14-06-2014

Een mooie camping aan de Sinclair Creek met kort gemaaid gras. Eigenaar lijkt daar dagelijks mee bezig. Nette uitstraling en schoon sanitair. Ook veel vaste plaatsen. Vraag naar de wandeling richting de Sinclair Falls: leuk en geen toeristen! Dichtbij de Hot Springs.

door op 22-03-2014

Vriendelijke ontvangst, zoek zelf maar een plekje en kom later terug voor registratie. Mooie plaatsen, goed sanitair. Korte camperafstand naar de Hot Pools.

door op 02-07-2013

Keurige camping met alles erop en eraan, maar stevig aan de prijs.

door op 16-07-2010

Prachtige camping 100% WIFI. Dagelijks schoonmaakploeg van de sites.

Schrijf een review
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!