Panorama, British Columbia

Panorama British Columbia Panorama Mountain Village is een klein bergdorp in de Purcell Mountains. Het gebied, East Kootenay, is een populaire vakantiebestemming en wordt geroemd vanwege de mooie vergezichten. Het dorp zelf staat vooral bekend om de wintersportmogelijkheden en om de warme baden van de Panorama Springs Lodge.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Panorama Resort: Van december tot april kun je in het 11,5 vierkante kilometer grote gebied wintersporten. De Panorama Snow School geeft ski- en snowboardlessen en je kunt tours op sneeuwschoenen of op een sneeuwscooter maken. Ook dog sledding behoort tot de mogelijkheden: laat je voortrekken op een slee en geniet van de omgeving, zonder dat je er zelf wat voor hoeft te doen.

Panorama Springs Hot Pools: Op de berghelling van Panorama Springs Lodge liggen warme openluchtbaden en hot tubs. Het is ook voor kinderen geschikt: er zijn glijbanen en er is een ondieper bad.

Greywolf Golf: In Panorama ligt de Greywolf Golf. De baan bestaat uit 18 holes en staat bekend als de beste golfbaan in British Colombia.

Hiking: Er zijn verschillende wandelroutes nabij Panorama: de Valley Trail, Cox’s Creek Trail, Fort Hide ‘N’ Seek en de Summit Trail. De Valley Trail is een korte wandeling van ongeveer 1 tot 1,5 uur. De Summit Trail is het andere uiterste: deze loopt naar de top van de Panorama Mountain (2.370 meter) en duurt minimaal zes uur.

Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!