Panorama, British Columbia

Panorama, British Columbia Panorama Mountain Village is een klein bergdorp in de Purcell Mountains. Het gebied, East Kootenay, is een populaire vakantiebestemming en wordt geroemd vanwege de mooie vergezichten. Het dorp zelf staat vooral bekend om de wintersportmogelijkheden en om de warme baden van de Panorama Springs Lodge.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Panorama Resort

Van december tot april kun je in het 11,5 vierkante kilometer grote gebied wintersporten. De Panorama Snow School geeft ski- en snowboardlessen en je kunt tours op sneeuwschoenen of op een sneeuwscooter maken. Ook dog sledding behoort tot de mogelijkheden: laat je voortrekken op een slee en geniet van de omgeving, zonder dat je er zelf wat voor hoeft te doen.

Panorama, British Columbia

Panorama Springs Hot Pools

Op de berghelling van Panorama Springs Lodge liggen warme openluchtbaden en hot tubs. Het is ook voor kinderen geschikt: er zijn glijbanen en er is een ondieper bad.

Panorama, British Columbia

Greywolf Golf

In Panorama ligt de Greywolf Golf. De baan bestaat uit 18 holes en staat bekend als de beste golfbaan in British Colombia.

Panorama, British Columbia

Hiking

Er zijn verschillende wandelroutes nabij Panorama: de Valley Trail, Cox’s Creek Trail, Fort Hide ‘N’ Seek en de Summit Trail. De Valley Trail is een korte wandeling van ongeveer 1 tot 1,5 uur. De Summit Trail is het andere uiterste: deze loopt naar de top van de Panorama Mountain (2.370 meter) en duurt minimaal zes uur.

Panorama, British Columbia
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan