dag 6 Lake Havasu - Williams (Grand Canyon) (19 juli 2008)

Door Fam. Huijbers in USA - 22-07-08 08:21

Lake Havasu – Grand Canyon

Hee allemaal,

Zaterdag ochtend vertrokken we uit Lake Havasu , waar het nog steeds warm was. Toen we ongeveer een kwartier te hebben gereden kwam Pappa en Mamma erachter dat er nog spullen in de kast lagen ( die ze niet hadden gecontroleerd ) dus we moesten terug. Nadat ze de spullen hadden gepakt gingen we het nog eens proberen dit keer met succes. We maakten een stop in Kingman waar we een stoomlocomotief gingen bekijken. Daarna gingen verder naar het zuidwesten van de Grand Canyon. Na een tijd gereden te hebben waren we bijna.. We moesten nog een half uur over een zand weg rijden die hele tijd hobbelde en uiteindelijk waren we er om zes uur. We gingen met de bus naar de Sky Walk toe, een glasplaat boven de Canyon.

Een minpuntje was dat je geen camera’s mocht mee nemen en we hebben dus geen foto’s of video’s vanaf de Sky Walk gemaakt maar het zag er prachtig uit. Daarna reden we nog even nog even verder naar een ander stuk van de Canyon waar het ook heel erg mooi was. Hier hebben we (veel) mooie fotos van de zonsondergang in de Grand Canyon gemaakt.

Eerst dachten we dat we er om 10 uur waren, maar uiteindelijk waren we bij het hotel om kwart over twaalf. Onder weg hebben we toch maar even naar het hotel gebeld dat we wat later zouden komen. De routebeschrijving naar het motel  klopte niet en het was al donker. Gelukkig zag Papa een Highway Patrol wagen rijden en is daar naar toe gereden. De agent kwam met zaklantaarn in z’n ene hand  en z’n andere hand op z’n wapen in het donker naar ons gelopen. Samen met z’n collega heeft hij ons wel keurig de weg gewezen.  In het restaurant van het motel was om twaalf uur een bruiloft nog in volle gang. Maar daar hadden we gelukkig geen last van.

Als jullie ons en berichtje willen sturen dan kan dat op ons vakantie email adres huijbersusa@gmail.com . We proberen dit dagelijks te lezen (dit lukt niet altijd).
 

Groeten Niek

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
NIEUW! Voordelige camperwegbrengspecials El Monte en Road Bear maart/april 2019
Info & prijzen (op = op)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je camper voor 2019
Vroegboekkortingen tot 17%
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata