dag 9 Page - Cortez (Mesa Verde) (22 juli 2008)

Door Fam. Huijbers in USA op 25-07-08 08:38

dag 9  Page - Cortez  ( Mesa Verde)

Vandaag wat later gestart. Eerst moesten er nog videobandjes gekocht worden en ook de tank was weer leeg. We hadden een lange reisdag voor de boeg.  Ruim 350 km stond er in het route boek.  Monument Valley stond ook op het programma. Dit was de dag van het kijken vanuit de auto en af en toe even stoppen om een foto en een filmpje te maken. Eigenlijk zijn er al mooie vergezichten voordat je in Monument Valley bent.  Maar de Valley spant wel de kroon. Natuurlijk zijn we de Valley met de auto ingereden om nog mooiere foto's te maken.


We hebben de route niet uitgereden omdat de rest van de familie het wel gezien had. Er komen toch enkele tekenen van vakantie moeheid naar boven. Na Monument Valley zijn we door geracet richting Cortez.
Onderweg zijn we nog even gestopt bij Mexican Hat ( weer zo'n déja vu van 30 jaar geleden.)


Onderweg hebben we wel regen gehad en ook in Cortez regende het. Het gebied waar we het laatste stuk in reden was aanmerkelijk groener dan de gebieden die we de laatste dagen doorkruist  hebben.  Soms kwamen we ook andere fotowaardige zaken tegen.
 Bij het zoeken naar het motel in Cortez kwamen we langs een Curves gelegenheid. Het programma  voor de volgende dag werd acuut  aangepast.  ‘s-Avonds nog even een snelle hap bij Mac Donalds gehaald.  Dit was de eerste keer deze reis. We zijn namelijk fan van de Pizza Hut geworden.  Het minpuntje voor het motel was deze keer dat de kinderen  aan de ene kant van het motel een kamer hadden  en wij aan de andere kant. Maar gelukkig is er wel telefoon op de kamer .  

Groeten

Kees

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden