dag 7 Williams - Page (20 juli 2008)

Door Fam. Huijbers in USA - 24-07-08 05:35

Dag 7    Williams – Page  

Hallo allemaal,

Zondag zijn we naar de Zuid-Oost kant van de Grand Canyon geweest.  Toen we bij vertrek uit Williams op zoek waren naar een supermarkt  kwamen we een ‘cowboydorpje’ tegen (een paar huisjes + mensen in cowboy-style), waar we even stopten om een kijkje te nemen. We liepen wat rond, en maakten wat foto’s. Een man liet zien wat hij met een zweep kon. (hij scheen kampioen te zijn geweest) .


De supermarkt hebben we niet gevonden maar we zijn toch op weg gegaan. We hadden water genoeg voor het geval dat…….. Dag twee van de Grand Canyon was wederom fantastisch. Het uitzicht was mooi evenals het weer (in het begin).  Deze keer was het wel druk. Maar we hebben alles goed kunnen bekijken.  Voor mama en papa (zeker voor de laatste) was een bezoekje aan het begin  van de “Bright Angel Trail” een déja vu.  Zij waren daar 20 jaar geleden op één dag heen en terug naar de bodem van de Grand  Canyon  gelopen.  Verder  waren er  veel eekhoorntjes, die erg tam waren.  Ze aten gewoon uit je handen. Dag was erg schattig om te zien. 
Toen we terug naar de auto gingen begon het te regenen. Dat was dus even rennen naar de auto. (we waren eerst een paar keer naar een verkeerde auto gelopen, ja er zijn meer rode auto’s..)
In de regen zijn we richting Page gereden. Na  een uurtje rijden was het weer al weer omgeslagen naar mooi weer . In  een super  8 hotel  hadden we twee overnachtingen geboekt.  In een pizza hut hebben we buiten lekker van een aantal pizza’s genoten.  Daarna snel naar bed want  er stonden  voor de volgende dag weer veel leuke dingen op het programma.   

Liefs,
Marloes

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!