dag 7 Williams - Page (20 juli 2008)

Door Fam. Huijbers in USA op 24-07-08 05:35

Dag 7    Williams – Page  

Hallo allemaal,

Zondag zijn we naar de Zuid-Oost kant van de Grand Canyon geweest.  Toen we bij vertrek uit Williams op zoek waren naar een supermarkt  kwamen we een ‘cowboydorpje’ tegen (een paar huisjes + mensen in cowboy-style), waar we even stopten om een kijkje te nemen. We liepen wat rond, en maakten wat foto’s. Een man liet zien wat hij met een zweep kon. (hij scheen kampioen te zijn geweest) .


De supermarkt hebben we niet gevonden maar we zijn toch op weg gegaan. We hadden water genoeg voor het geval dat…….. Dag twee van de Grand Canyon was wederom fantastisch. Het uitzicht was mooi evenals het weer (in het begin).  Deze keer was het wel druk. Maar we hebben alles goed kunnen bekijken.  Voor mama en papa (zeker voor de laatste) was een bezoekje aan het begin  van de “Bright Angel Trail” een déja vu.  Zij waren daar 20 jaar geleden op één dag heen en terug naar de bodem van de Grand  Canyon  gelopen.  Verder  waren er  veel eekhoorntjes, die erg tam waren.  Ze aten gewoon uit je handen. Dag was erg schattig om te zien. 
Toen we terug naar de auto gingen begon het te regenen. Dat was dus even rennen naar de auto. (we waren eerst een paar keer naar een verkeerde auto gelopen, ja er zijn meer rode auto’s..)
In de regen zijn we richting Page gereden. Na  een uurtje rijden was het weer al weer omgeslagen naar mooi weer . In  een super  8 hotel  hadden we twee overnachtingen geboekt.  In een pizza hut hebben we buiten lekker van een aantal pizza’s genoten.  Daarna snel naar bed want  er stonden  voor de volgende dag weer veel leuke dingen op het programma.   

Liefs,
Marloes

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting!
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden