Volg de Golden Girls 11

Door De Golden Girls op weg naar ....... - A long time ago Vrijdag 22 augustus
Bjorn is van jarig en wordt 34 jaar!
Hij viert zijn verjaardag met Anke, Baue en Ids in Oostenrijk.Vanuit Amerika van harte gefeliciteerd!
Wij hebben de hele tijd stralend weer gehad en vandaag dus op naar The Beach. Helaas het is koud en mistig, maar wij hebben een paar leuke stadjes gezien langs de Beach en gaan maar eens aan de wandel. Als eerste doen wij Rio del Mar aan. Langs het strand staan grote overdekte piknickplaatsen waar groepen mensen zitten te eten en te kaarten. Het is nog maar 10.00 uur! Bij een groep mexicanen aangekomen staat een man te bakken op de barbeque, Antoinette vraagt wat hij klaar  staat te maken. Een plat "taco pannekoekje" met daarop bonen,avocado,bacon,sour cream met ijsbergsla. Er wordt ons een "pannekoekje" aangeboden. Heerlijk zo'n ontbijt en wat leuk om met zo'n grote familie, opa,oma,broers,  zussen met aanhang en kinderen ) aan tafel te zitten! Wat ontzettend veel eten hebben deze mensen bij zich. Alles is vers, vlees,vis,sla,tomaten,avocado,paprika,bacon,taco's noem maar op!
Maar ja, er moeten 3 maaltijden klaargemaakt worden voor 20 mensen en daar komt ook nog de drank bij!
Antoinette maakt foto's en beloofd ze vanavond per e-mail te versturen. Wij hebben immers internet.
Na een hartelijk afscheid vervolgen wij onze weg.
Het volgende stadje dat wij onveilig maken is: Capitola. Het gaat direct al mis. Wij zien een winkeltje met alleen maar swim wear!
Vervolgens kopen wij een badpak, een "strandjurkje" en een bijpassende pet. Zijn wij wel goed wijs?  Er is helemaal geen zon en als wij weer in Nederland komen zal het strandweer wel voorbij zijn. Antoinette heeft een mooi excuses, er staat nog een reis met Piet naar Egypte gepland in de winter en waar Maria het zal aandoen? We Shall See! Natuurlijk hoort bij zo'n dag een heerlijke lunch.
Wij zijn Mexicaans bezig, dus op naar een restaurant aan de beach. Volgens ons hebben wij het zo slecht niet! Het gaat ons meer dan goed!
Na de lunch nog even geshopt en toen op weg naar de camping waar wij een heerlijk pilsje pakken. Bij het kampvuurtje het weblog bijgewerkt  en de foto's bewerkt. Het is koud deze avond en wij liggen op tijd op bed.

Zaterdag 23 augustus

Wij gaan op weg naar San Francisco want het weer blijft slecht, dus geen standweer.
In Half Moon Bay drinken wij koffie en vervolgens een camping gevonden in Pacifica een stadje vlak voor San Francisco. Wij gaan, nadat wij de camper hebben geinstalleerd, met een taxi naar San Francisco. De camping heeft hiervoor speciale prijsafspraken gemaakt. Wij komen aan bij Pier 19 dus voor het Hard Rock Cafe!
Dat wordt dus eerst wat drinken en eten! Daarna een stadstour gemaakt van 2,5 uur wat ons een goede indruk geeft van San Francisco. Daarna lekker shoppen op Union Square.
Om 22.00 uur zoeken wij voldaan de camper op en doen de kachel aan, wat is het koud!!!
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!