Wells Gray Park

Door Fam van Adrighem - de Hoog - 26-07-2009 06:34 De lange tocht naar het schitterende Wells Gray verliep zonder problemen.
Onderweg was niet zo gek veel te zien maar dat werd goedgemaakt door het Wells Gray park.
Je hebt bomen en als er veel zijn heb je een bos , een groot bos is een woud en een bos zo groot als de provincie Zuid-Holland kun je je eigenlijk niet voorstellen.
ongeveer 35 KM het woud in ligt de camping, een droom van 2 mensen die is uitgekomen. Zij hebben midden in het park een 9 hole's golfbaan gemaakt met een camping erbij. Werkelijk schitterend gelegen en heerlijk rustig.

De 2de dag in het park een rit gemaakt langs enkele van de 20 watervallen in het park, de kleine Niagara en een hele hoge. Hierna nog 30 KM over onverharde weg gereden naar 1 van de meren van het park.

Op de terugweg nog even naar een uitkijktoren, later bleek dat deze weg niet echt geschikt was voor RV's groter dan 20 feet vandaar dat we nergens konden keren met onze 29 footer alleen op het einde,dat was ook het doel van deze zware rit als je je bedenkt  dat onze nieren even aan de wandel zijn gegaan na deze hobbellende weg,pff.Maar het was het dubbel en dwars waard want het was er echt PRACHTIG.Het gevoel op het dak van de wereld te staan.Zo hoog dat we waren. En aan het einde van de middag was het uitgestorven daar dus stonden we er lekker prive van te genieten.GELUKKIG want elkaar passeren was ook geen pretje op dit steile weggetje.Vaak denken we dat we gewoon veel mazzel hebben!

Vandaag de trip naar Cache Creek gemaakt waar we weer in woestijn gebied terecht zijn gekomen.
Het is hier heel warm en droog en er hangt onweer in de lucht.
En er is een zwembad,dus rijden zonder lunch zo snelmogelijk  door om een duik te kunnnen nemen.
Pa en Ma met de kinderen lekker spetteren.Opa en oma rusten lekker even.
Morgen weer 280 KM naar Squamish om lekker dichtbij de boot naar Vancouver island te zitten.
Whale watching geboekt vanuit Sayward dus daar kijken we ook naar uit.
even een vraagje voor margre zit dat speciale filter er nu al op op die telelens ??  er zit nu een B&W f pro op maar ik heb ook nog een in een hoesje B&W F pro 58 010 1X
We horen het wel.

Groeten de canadezen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan