Geknipt voor Amerika!

Door familie Rozing - 31-07-2009 21:26

Na een jaar van voorbereidingen is het eindelijk zover en kunnen we op geheel eigen wijze gaan vieren dat Gert en Ria 25 jaar geleden trouwden.

Alles is geregeld: de boterhammen voor morgen zijn gesmeerd, ik heb het huis nog even snel geschilderd, opa en oma zijn nogmaals gerustgesteld dat Amerika een heel normaal land is - opa Kos houdt ze wel op de hoogte, Enno en Mandy passen op konijn en huis, poes Joey gaat Aat en Ada's huis onveilig maken, en de meesten (Laura en Mayke weigerden!) hebben zich een speciale Amerika coupe laten aanmeten.

De fellowship is klaar voor de grote reis!



Zoals je aan de foto (dankjewel Joren) kunt aflezen, hebben we er heel veel zin in, maar de spanning is ook voelbaar bij iedereen, bij Ria een beetje meer dan bij de anderen. Laura neemt vanavond langdurig afscheid van Joren, Wouter belt Sandra nog even, Ria hugt het konijn, en Mayke en Nick hebben elkaar...

Morgenochtend vroeg rijden we naar vliegveld Dusseldorf en stijgen we op naar de States, 15 uur in het vliegtuig, via Atlanta naar San Francisco. Via deze weblog zullen we jullie op de hoogte houden van onze beslommeringen en belevenissen.
Reacties zijn natuurlijk welkom, stuur even een emailtje.

Gert Jan
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan