Sedona - Grand Canyon

Door Koen, Luuk, Anita en Hans - A long time ago Inmiddels is het woensdagavond en zitten we in Tusayan, vlak bij de ingang van het Nationale Park Grand Canyon. Eevn tijd om de "administratie" bij te werken. Het hotel in Sedona bleek een uitstekende keus te zijn geweest. De comfort Inn deed zijn naar meer dan eer aan. Een fijn zwembad, lekker terras met loungestoelen en een prachtig uitzicht op de zo kenmerkende rode rotsformaties.

In Sedona zelf, een kunstenaarsdorpje, zie je vanaf elke plek wel de rode rotsformaties prachtig afsteken tegen de blauwe lucht. Leuke sfeer en mooie omgeving daar!


Later op de middag zijn we naar de "sliding rocks" gegaan, een park waar de rotsen samen met water een natuurlijk waterpretpark vormen, lekker in de zon met water spelen. Het lijkt zowaar wel vakantie!


Vanmorgen (woensdag) en relatief korte reis van 250 km naar de Grand Canyon.
Lange rechte wegen in een steeds vlakker wordend landschap die de inleiding vormen van het te komen natuurschoon. Rond 1200 uur aangekomen bij hotel Red Feather Lodge, opfrissen, eten en door naar het Park. Hernieuwde kenninsmaking bevalt Anita en mij goed: prachtig wat een mooi gat!

Na de eerste indruk zijn de jongens al snel terug in hun vertrouwde tiener-modus: dorst, moe, warm, lopen is saai enz. Met de bus naar Hermits Rest gegaan en vandaar een busstop terug gelopen langs de rand van de canyon. Mooi, mooi en nog eens mooi!

Morgen nog een stuk langs de rand rijden en dan vervolgens door naar het tegenovergestelde van de rust van vandaag nl. de hectiek van Las Vegas. We hebben er zin in!
Circus Circus, here we come! We hebben nog 8 dollar voor de rest van de vakantie en gaan alles op zwart zetten! Duimen jullie voor ons? Geld overmaken mag ook.........
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!