Door Death Valley heen, 25 april 2010

Door Anneke en Aart van den Berg - 27-04-2010 01:43
Vanmorgen rustig aan gedaan. Het was al vroeg erg warm. Toch waren we om 8 uur kant en klaar. Ontbeten en daarna een kerkdienst in Death Valley meegemaakt. Er waren 2 voorgangsters en 3 gemeenteleden, waarvan wij er twee waren. Toch een mooie dienst meegemaakt: eenvoudig maar oprecht.
 
We zouden vandaag niet zo ver rijden. Death Valley uit. Het is toch een omgeving die mens-vijandig is, althans dat vind ik. Onderweg weer veel foto’s gemaakt. Voor 1 van deze foto’s moest ik stoppen van Anneke. Dat deed ik, maar ik bleef op de weg staan, waar af en toe een auto voorbijkomt. Toevallig deze keer een ranger, soort politieagent in de nationale parken. Wat was die man boos. Ik had zo van achteren kunnen worden aangereden. Goed, ik moest de auto in de kant van de weg zetten. Dat deed hij ook. En vervolgens moest ik paspoort en rijbewijs laten zien en begon hij een bon uit te schrijven voor waarschijnlijk parkeren op de openbare weg. Gelukkig kreeg hij een noodoproep en moest onmiddellijk weg. De bon die half ingevuld was, werd verscheurd en wij kwamen met de schrik vrij.
 
De rest van de tocht verliep goed en al vroeg waren we op de volgende camping. Helaas geen internet. Maar wel geneeskrachtige bronnen met erg warm water. Mannen en vrouwen gescheiden. Was erg lekker maar wel erg warm.
 
Op dit moment, 10 uur ’s-avonds zitten we buiten: Anneke puzzelt en ik schrijf mijn verhaal, dat ik pas morgen via internet kwijt kan. Moet wel want Carolien en Alita zijn vandaag (voor jullie) en morgen (voor ons) jarig. Dat willen we niet vergeten.
 
Morgen gaat de reis verder, dwz terug naar Las Vegas. Onderweg hopen we nog de Red Rock Canyon te bezoeken (als we die vinden kunnen).
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan