VAn Tecopa naar Las Vegas, 26 april 2010

Door Anneke en Aart van den Berg - A long time ago
Deze morgen rustig aan gedaan. De reis terug naar LV is niet zo ver. En op weg naar LV willen we de Red Rock Canyon bezoeken. Via de eigenaar van de camping kregen we een nieuwe weg aangereikt om via Red Rock naar LV te rijden. Dat was een schot in de roos. Een prachtige weg, bovendien een stuk korter dan wat TomTom, die overigens fantastisch gewerkt heeft, ons wilde laten rijden. Red Rock was prachtig. Via een rondweg binnen het park, konden we alle punten bezoeken, die prachtige foto’s moeten opleveren. Na Red Rock zijn we naar LV gereden, hetgeen voorspoedig verliep. Nu zit ik op de camping tegenover Road Bear, waar we de camper moeten inleveren, dit verhaal te typen.
 
Het reizen metde camper zit er op. Het viel in het begin niet mee, maar de laatste dagen ging het prima. Maar nooit harder dan 60 – 65 mijlen per uur (100 -120 km/u).
 
Ondertussen hebben we Carolien en Anita gebeld, die vandaag jarig zijn. Ondertussen liggen ze wel op bed en onze telefoon is leeg. Laten we straks bij Wallmart bijvullen.
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!