De wedding

Door Eric en Noortje - A long time ago De dag begon rustig, iedereen was opgelucht na de verloving en ging even zijn/haar eigen gang, de bruid naar de kapper.De komst van de tante die de make-up zou doen was het startschot. De bruidsmeisjes kwamen aan, de bloemen werden gebracht en iedereen in z'n bruiloftspak.
Een drukte van belang, dasje recht, knoopjes dicht. Hemel is het al zo laat. Even later zat ik met bruid, Eric en Niesje, bedolven onder de bruidsjurk (die ze  pas bij de kerk aantrok) en een beeld van Eric (huwelijksgeschenk,) in de auto. En natuurlijk duurde de rit weer langer dan gedacht.
Na de aankomst bij het schattige kerkje kon ik doorschuiven naar de eertse rij in de kerk en na een tijdje arriveerden eerst de bruidsmeiden en daarna Eric als trotse vader met de bruid aan de arm.
Hij gaf haar officieel weg. De dienst was ontroerend, met mooie ceremonies.
Aan het einde van de dienst werden Trac en Lotte voorgesteld als het echtpaar Duong, luid applaus.
Hierna werd het echtpaar buiten verwelkomt door de familie met zeepbellen  en was het poseren geblazen.

Op naar de receptie en trouwpartij. Heerlijke champagne, met kleine hapjes in de tuin. Daarna in een zaal een 7 (!) gangen diner. Heel lekker eten met speciale wijnen door lotte en Trac zelf uitgezocht op verschilende wijngaarden. De zaal versierd met prachtige bloemen, met als thema 'east meets west'
Een heel speciale avond, met toespraken, dia shows over Lotte en Trac. Een een of ander heerlijk gek spel,  verzonnen door 2 van de bruidsmeiden. De jongere en nederlandse garde ging aan het dansen en de oudere Vietnamezen vermaakten zich door de foto van Trac, die op hun tafel stond, te gaan verloten! Wat ze zo leuk vonden dat ze bij de tafel ernaast nog een foto pikten. Aan het einde van de avond nam iedereen afscheid van iedereen en kwamen wij tegen 12 uur, met zere kaken van het glimlachen, bij het Hollandhuis weer aan.Samen met zijn allen nog een toast en naar bed....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan