dag 10 capitol reef

Door Cremers - A long time ago Vandaag zijn we op weg gegaan naar capitol reef , maar voordat we richting capitol reef gingen deden we eerst nog even het escalante state park aan.
In dit park zijn versteende bomen te zien, echter we waren gisteren behoorlijk verbrand en we hadden niet veel zin om weer te gaan wandelen in de zon., vandaar dat we maar een klein gedeelte gezien hebben van dit park. Op weg naar capitol reef moesten we over bergen van 3200 meter wat een zeer mooi uitzicht gaf.
Ook reden we door bossen waar de wilde""koeien gewoon op de weg liepen. (toegift van Nienke op een gegeven moment liepen er een koe en een kalfje voor onze auto).  Eenmaal aangekomen bij ons hotel hebben we snel onze koffers uitgeladen en zijn daarna direct het park ingegaan en het wordt een beetje eentonig, maar ook dit park is erg mooi, en ook hier hebben we weer veel foto's gemaakt. oa van een muur schildering  van 1000 jaar geleden en zijn we naar de hickman arche gelopen (Hier ontmoetten we een amerikaan(81) die ons wat leuke tips gaf voor Arches) en ook hier liep het wild(nu was het een hert) voor onze auto Na zeer lekker gegeten te hebben in het restaurant bij het hotel gaan we weer
vroeg naar bed want morgen gaan we naar Arches.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!