dag 17 shop till we drop, part 2

Door Cremers - A long time ago Wie ooit heeft bedacht om, om 7 uur de wekker te laten gaan in een vakantie is Hans. Terwijl we nog heerlijk in ons bedje konden blijven liggen, werden we ruw gestoord door heavy metal muziek uit de wekkerradio...not cool!!
Terwijl wij nog aan het bijkomen waren besloot Hans dat het al tijd was om te gaan ontbijten. Wat we wel even moeten melden is dat we maar tot 9 uur 's ochtends konden ontbijten.
Dus gingen we vrolijk aan ons ontbijtje. Net als in Yosemite gingen we ook hier wafels bakken Wat heerlijk zijn die dingen! Na ons ontbijtje gingen we in de auto op weg naar een kabel baan.
Met de kabelbaan gingen we naar de top van een berg. Het was een erge 'Bumpy'rit, maar we zijn heel boven gekomen. Beneden was het ons iets te warm, maar boven was het heerlijk.
Boven aangekomen, gingen we naar wat uitkijkpunten. Hier hebben we met meerdere Amerikanen gesproken. Dit was erg gezellig. Na weer veel foto's te hebben gemaakt, gingen we door het bos lopen. Hier zie je zóóó veel eekhoorns, dat het gewoon 'de mussen van Nederland' zijn.
Na wat te hebben rondgewandeld gingen we terug naar beneden. Dit was ook weer een erg leuke rit.
Nadat we beneden aankwamen gingen we op zoek naar de Macy's. We waren er al in San Fransisco geweest, en we vonden het zo leuk dat we er nog een keer heen gingen. Na een tijdje rijden en een vraagje bij het visitors centre vonden we Macy's. Met de creditcard in de zak gingen we winkelen! En het is gelukt ook! :) Van winkelen krijg je honger, dus ook wij moesten geloven aan een stop bij Wetzel Pretzel. Hier hadden ze echt heerlijke pretzels.
Toen nog even snel bij wat andere winkels binnen, en onze shopdag was weer geslaagd!
Eindelijk konden we op weg naar L.A. En hier zijn we dan! :) Morgen gaan we naar het Hollywood sign, de walk of fame, en waarschijnlijk nog meer shoppen! :)  

P.S. De wegen in België zijn vergeleken met de wegen in California zeer goed. Hier ga je alle kanten op, van links naar rechts...Ze zijn echt slecht!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!