dag 21 de pier op bij Santa Barbara

Door Cremers - 05-08-2010 21:38 Vandaag na een simpel, maar wel lekker ontbijt (muffins en croissants) gingen we richting de pier via de State street
(één lange weg richting de pier met aan beide kanten winkels. Natuurlijk hadden Nienke & Eline weer wat gekocht. Ook was er zelfs een  macy's, dus gingen we ook daar maar weer even shoppen (o.a. een mooi horloge voor Hans). Daarna lekker op de pier gelopen. Op het strand langs de pier hadden zwervers hun eigen plekje. Ze hadden er allemaal wat van gemaakt. De een had een schietbord met een bullseye, Als je daar dan een muntje in had gegooid had je 'gewonnen'. Een ander had allemaal zandsculpturen gemaakt. (o.a. van een zeehondje). Nadat we hier langs waren gelopen, gingen we door. Natuurlijk namen we ook hier een kijkje bij een souvenirswinkeltje, waar Nienke & Eline weer een magneetje kochten. Daarna gingen we nog even bij de zee kijken. Wat een mooi uitzicht was dat!
Op de weg terug naar de auto(deze stond in een parkeergarage) hebben we even koffie gedronken bij starbucks in een boekwinkel.
Nu op weg naar Montery (een lange rit door de bergen wat niet erg makkelijk ging) naar ons Hilton hotel.
De kamer was zoals verwacht erg mooi. Nadat we de koffers op de kamer gezet hadden gingen we op zoek naar een restaurant. Via de tomtom dachten we wel wat te vinden...een grill house...maar de tomtom bracht ons niet naar een restaurant maar tot onze verbazing naar een legerbasis...foutje dus.
Toen maar terug gegaan naar het hotel en daar in het restaurant gegeten wat een noodrestaurant was omdat er verbouwd werd.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan