08-05-2012: Moab / Arches

Door Henk Thomassen - A long time ago

Vandaag hebben we eerst de was gedaan. Terwijl de wasmachine draaide hebben we bij de receptie geinformeerd over jeep rentals. We hebben besloten dat we morgen met zo'n ding op pad gaan. Morgen wordt hij om 8.30 uur afgeleverd op de Koa camping.

Rond 13.00 uur zijn we met de camper naar Arches gereden. We hebben weer veel dingen gezien. De uitzichten waren adembenemend en de rotsformaties zijn prachtig. We hebben ook weer geweldig weer, we kleuren zo goed bij.

Na het bezoek aan het park, wilden we uit gaan eten. We hebben in de vele folders gezocht naar een restaurant gezocht, die buffalo steaks op de menukaart had staan. Dat had Red Cliff Lodge. Daar waren we op de heenweg langs gereden toen we de mooie route namen langs de Colorado (de 128, scenic byway) De GPSvan Henk vertelde ons dat het zo'n 8 kilometer rijden was van waar we stonden. Dat bleek niet te kloppen. Op de 128 moesten we nog 14 mijl rijden eer we er waren. Toen we binnen stonden hadden ze geen tafel vrij. We konden pas om 20.00 uur terecht. We bespaken de tafel en namen buiten plaats in de zon om te wachten.Toen beseften we echter dat we dan wel eens problemen zouden kunnen krijgen om op tijd terug te zijn op de campground.We wisten niet of we nog naar binnen konden na half 10, want dan gelden de "quiet hours". We probeerden toen te bellen met de receptie maar er werd niet opgenomen, de receptie was al gesloten. Dus liepen we maar weer naar binnen om af te zeggen. Het bleek dat we wel konden eten in bar ruimte. We gaven aan dat we wel in een hurry waren. We bestelden alle 4 een dikke buffalo steak en die smaakte heerlijk. De bediening was vlot. Binnen 45 minuten hadden we gegeten en konden we weer op weg naar de campground.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!