Monument Valley (Arizona)

Door Gersom en Henriette Bovendeur - 16-06-2012 04:00

Zo, daar zijn we weer. Gisteren hebben we ook een poging gedaan om een verhaaltje te schrijven maar dat is helaas mislukt vanwege de internet verbinding..

We hebben een super super leuke dag gehad!!
We zijn gisteren al vroeg vertrokken naar Monument Valley. We hebben de dag ervoor afgesproken om een jeeptour daar te gaan doen om 13.00 uur. Omdat het in Monument Valley een uur later was moesten we dus al heel vroeg weg.

Onderweg zijn we heel wat indianen kraampjes tegen gekomen. Ze heel veel aan de weg om sieraden, potten enz te verkopen. Zelfs bij ons hotel kwamen ze in auto´s aan om hun spullen te verkopen! Heel apart om weer in zo'n andere wereld te komen.

Toen we bij het hotel waren aangekomen en we wilden inchecken was dat helaas niet mogelijk omdat we te vroeg waren :( Dus alle spullen maar mee genomen naar Monument Valley. Alles was super warm geworden toen we terug kwamen... 

De jeeptour die we hebben gedaan was echt heel gaaf. We hadden een indiaan mee  als gids die ons echt veel liet zien en uitlegde, hij heeft zelfs nog een indiaans lied voor ons gezongen, haha echt heeel leuk!! Tijdens de tour hebben we o.a. de drie bekende rotsen gezien, plaatsen waar indianen hebben gewoond, we hebben op de plaats gestaan waar (jaja Hèlen) 2 maand geleden Johnny Depp is geweest om een nieuwe film op te nemen enz.
Ook hebben we de bekende plaatsen gezien waar films van/over Clint Eastwood en Johnny West zijn opgenomen. 
Al met al zijn we ipv 2,5 uur wel 3,5 uur onderweg geweest, het was echt een leuke ervaring. 

Toen de tour was afgelopen zijn we nog naar de ..... Gump weg geweest. Hier is de film Forest Gump opgenomen.

Daarna zijn we snel terug gegaan naar ons hotel, hebben we ingechecked, en toen op naar de volgende dag!!!

Hèlen: mooi dat je ein-de-lijk een kamer hebt. Complimenten voor school;)
J&J: we komen idd iedere keer in een andere omgeving, heel apart!! De ene dag zit je in de bossen, de andere dag in de woestijn.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan