dag 4 rit van Estes Park naar Cheyenne

Door Tom en Ans van Selst - 20-07-2012 02:15

Vanochtend zijn we eerst nog een keer het park ingereden. Op de foto zie je de mooie omgeving met onze auto deze vakantie : een Dodge Journey. Een prima auto voor deze reis.

Daarna hebben we een weg gevolgd aan de zijkant van het park. Hier zijn we ook het park ingegaan en hebben we een korte wandeling gemaakt.

Daarna zijn we richting Cheyenne gegaan, hier kwamen we rond 15.00 uur aan. De temperatuur is inmiddels goed opgelopen naar 33 graden.

We zijn nog even de stad ingegaan, zijn even door een botanische tuin in een park gelopen. We zijn verder de stad niet ingegaan omdat het zo warm was. Hier beginnen volgende week 10 dagen lang rodeowedstrijden. We zijn langs de arena gereden waar ze al volop bezig waren met de voorbereidingen.

In het park zat deze eekhoorn te poseren.

Morgen gaan we op weg naar Rapid City en we stoppen dan bij Wounded Knee, waar 200 indianen zijn afgeslacht door het Amerikaanse leger.

Groet Tom en Ans

Reacties

Rinus en Sharline 20-07-2012 09:38

Ziet er allemaal goed uit daar in de USA. Ook een goede auto zo te zien. Veel plezier nog. Ik meld alles aan moeder zodat ze ook de hoogte blijft.
Groetjes Rinus en Sharline

Maart & Maria 20-07-2012 10:24

Nou, als we dat zo zien dan vermaken jullie je wel. En met zo'n auto ... wie doet je wat?
Schitterend gewoon.
De omgeving lijkt wel wat op Canada ... aan de foto's te zien. We zijn benieuwd wat dit avontuur nog meer voor mooie prenten oplevert. In elk geval nog heel veel plezier!

Anja 21-07-2012 08:14

Nice!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan