dag 4 rit van Estes Park naar Cheyenne

Door Tom en Ans van Selst - A long time ago

Vanochtend zijn we eerst nog een keer het park ingereden. Op de foto zie je de mooie omgeving met onze auto deze vakantie : een Dodge Journey. Een prima auto voor deze reis.

Daarna hebben we een weg gevolgd aan de zijkant van het park. Hier zijn we ook het park ingegaan en hebben we een korte wandeling gemaakt.

Daarna zijn we richting Cheyenne gegaan, hier kwamen we rond 15.00 uur aan. De temperatuur is inmiddels goed opgelopen naar 33 graden.

We zijn nog even de stad ingegaan, zijn even door een botanische tuin in een park gelopen. We zijn verder de stad niet ingegaan omdat het zo warm was. Hier beginnen volgende week 10 dagen lang rodeowedstrijden. We zijn langs de arena gereden waar ze al volop bezig waren met de voorbereidingen.

In het park zat deze eekhoorn te poseren.

Morgen gaan we op weg naar Rapid City en we stoppen dan bij Wounded Knee, waar 200 indianen zijn afgeslacht door het Amerikaanse leger.

Groet Tom en Ans

Reacties

Rinus en Sharline A long time ago

Ziet er allemaal goed uit daar in de USA. Ook een goede auto zo te zien. Veel plezier nog. Ik meld alles aan moeder zodat ze ook de hoogte blijft.
Groetjes Rinus en Sharline

Maart & Maria A long time ago

Nou, als we dat zo zien dan vermaken jullie je wel. En met zo'n auto ... wie doet je wat?
Schitterend gewoon.
De omgeving lijkt wel wat op Canada ... aan de foto's te zien. We zijn benieuwd wat dit avontuur nog meer voor mooie prenten oplevert. In elk geval nog heel veel plezier!

Anja A long time ago

Nice!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!