30-04-2014 Nog een dagje Las Vegas

Door R.C. Masurel - A long time ago

Vanmorgen besloten om nog een nachtje te blijven in Las Vegas. We hadden het gevoel dat we de helft nog niet gezien hadden. Het beviel ons wel, zo’n grote levendige stad. Vanmorgen op tijd er uit en met de bus naar de outlets stores gegaan. Eigenlijk te vergelijken met Batavia stad in Lelystad. Maar hier ligt de prijzen wel iets lager. Ik heb er All Stars schoenen gekocht en Erik Nikes. We hebben een stuk minder betaald dan wat we in Nederland zouden moeten betalen dus KOOPIE!

Op een gegeven moment hadden we de winkels ook wel gezien. De spullen naar de camper gebracht en door naar de strip! We hebben Ceasars Palace gezien. Wat een uitgestrekt, enorm hotel weer! Overal winkels (Gucci, Louis Vuiton etc.). Het lijkt net alsof je bij schemerig weer aan het winkelen bent in Milaan. Boven de winkels hebben ze namelijk een enorm doek gespannen met blauwe, schemerlucht en wolkjes. Heel bijzonder weer.

Na Ceasars Palace zijn we richting China Town gereden. We (eigenlijk ik) wilden heel graag sushi eten. Ik had via internet een tentje gevonden. All you can eat natuurlijk, anders betaal je de hoofdprijs. Voor $24,95 hebben we heerlijke sushi gegeten bij Sushi Kaya! Het China Town wat wij gezien hebben bestond vooral uit eettentjes. Nou kwamen we daar om alleen een hapje te eten maar kan me voorstellen dat het een beetje tegenvalt als je er heen gaat om dit gedeelte van Las Vegas te gaan bekijken. ’s Avonds hebben we gedanst en geouwehoert in het openlucht café vlakbij Hotel Paris en Hotel Bally’s. DJ Irish stond te draaien en het was er erg gezellig. Erik was in gesprek geraakt met een Canadees, hij was met een groepje dart vrienden in Las Vegas. Als we nog een keer deze kant van de wereld om zouden komen konden we bij hem wel overnachten, hahaha! Erik heeft z’n telefoonnr. aan hem gegeven. Hij zal de volgende dag bellen. Je raad het al.. Nooit gebelt! laugh

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!