maandag 30 december

Door Hans en Anneke - A long time ago

Vandaag hadden Hans en Netty een verassing voor ons en zijn we naar een farm geweest waar ze met een arreslee door de bossen gaan....Netty bleef thuis want die heeft ong twee weken geleden een nieuwe knie gekregen....dus wij Hans, Hans en ik gingen op pad....we hadden het weer goed mee...volop zon, maar wel ijzig koud.

Het was een super tocht....beetje zielig voor die paarden want die moeten er best hard aan trekken...heuveltje op en af.

Heen hadden we de wind mee en was het heerlijk, daarna tegen de wind in ....en toen vroren onze oren er bijna af...dus de dassen opgehezen en de mutsen opgezet.

Het was geweldig om het een keer gedaan te hebben, daarna warme chocomel en iets erbij..( zou niet meer weten, wat de naam daarvan was..) maar het was heerlijk.

Toen doorgereden naar een shopping centrum en daar ons eigen heerlijk vermaakt.

's-Avonds uitgenodigd bij de overburen Bruce en Catty om te komen eten....ze hadden lekkere gevulde eieren, op een andere manier als bij ons en ze waren heerlijk....we hebben er goed gegeten.

Ik heb daar meer gedronken als dat ik thuis in een heel jaar doe, dus mijn engels werd steeds beter, kijk dat is weer een voordeel.

Bruce wilde een spelletje spelen, waar hij van vond dat hij er erg goed in was....Jenga, hij dacht dat wij dat niet kende....helaas voor hem kenden wij het wel, dus hij verloor het spel.

We hopen mrg naar Kamloops te gaan als de wegen schoon zijn.

We gaan een dag eerder weg hier,  ( 1 jan ) dat vinden we wel jammer, maar de weersvoorspellingen zijn niet zo goed voor de passen waar we overheen moeten, dus we hebben besloten om de rit toch in twee keer doen, dan zijn we als het goed gaat vrijdag in Crochane.

Hans heeft een neef die al 31 jaar in Calgary woont en die hebben we van de week gebeld...en die zou het erg leuk vinden om Hans na 31 jaar weer eens te zien....daar gaan we zaterdag heen, hij heeft er speciaal voor vrij genomen.

En dan zondag moeten we alweer terug vliegen om 15.30 om op maandag morgen om 8.30 weer te landen op schiphol.....althans dat hopen we natuurlijk, want er verdwijnen wel heel erg veel vliegtuigen momenteel!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!