Carmel, 17 juli

Door Miriam - 21-07-2015 06:42

We zitten nog niet helemaal in ons nieuwe ritme. Wederom vroeg wakker en ontbijten met eieren en bacon. Jesse en Miriam gaan even wandelen langs de baai van San Francisco en we sluiten onze dagen hier af met een duik in het zwembad en heerlijk even in de zon liggen.

 De taxi brengt ons naar het camper ophaaladres en aan het begin van de  middag rijden we weg in een 25ft camper, onze Minnie Winnie. De 1e boodschappen in een grote supermarkt  worden gedaan en we hebben geluk, ze staan broodjes hotdog, flesjes water en koekjes uit te delen. Jesse heeft nog niet geluncht en regelt er 2, dat vult weer even. Pff, het is even wennen met een camper op een 5 of 6 baan highway,  waar ze je aan beide kanten inhalen.  We rijden naar het zuiden naar Carmel, aan de Pacific Coast Highway.  We staan een tijd in de file, halen onderweg wat fruit en komen dus pas rond 18 uur aan op onze camping. We hebben een prima plek met schone toiletten en wifi. Eerst alles uit de tassen een plekje geven in de camper en dan de 1e avondmaaltijd in de camper.  We eten pasta met gelukkig weer wat groente. We zien een heel klein stukje van de zonsondergang boven de bergen, want de camping ligt in een dal. Morgen  vervolgen we onze reis naar Yosemite np. 

Reacties

Karo 21-07-2015 08:24 {{button-31754}}

Hahahahahaha, die Jesse!

Fijn dat jullie nu de camper tot je beschikkingh hebt, kan het grote toeren beginnen.
Op naar het avontuur!
x

Lea en Gerhard 21-07-2015 09:04 {{button-31763}}

Beter op de highway in de file dan in de file op een "stairway to Heaven". Yosemite schijnt een mooi gebied te zijn volgens Apple, maar die komen binnenkort weer met een opvolger dus jullie zullen moeten opschieten, oh nee jullie hebben dat Koreaanse merk wat alles naaapt.
Kunnen Jesse en Mare zich vermaken in de camper?
Luka en Goofy maken het goed. Goof kan wel erg veel blèren, net een krolse kat! Gisteren was 'ie al om 21.00 uur binnen i.p.v. 22.00 uur. Scheelde een uur gemekker. Maar ach, hij is toch wel lief. Veel plezier en liefs,

Miriam 22-07-2015 17:14 {{button-31923}}

Mare en Jesse gedragen en vermaken zich prima. Ze lezen, doen spelletjes, kijken filmpjes en slapen. Zowaar kijken ze ook wel eens naar buiten 😉. Gaat gelukkig erg goed. Heel soms hebben we op een camping wifi, maar niet vaak.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan