San Francisco

Door Jan en Gerda Dubbelboer - A long time ago

Vanmiddag Di. 2 juni om half 2 aan gekomen op camping ten noorden van SAN FRANCISCO. CAMPING valt tegen weinig ruimte .met de ferry naar de stad een boot tocht van een half uurtje. Leuke stad we moeten nog we zoeken op de plattegrond maar mensen zijn erg behulpzaam. Met een cable car (trammetje die door ondergrondse kabels wordt voortgetrokken tegen de heuvels op van 21 procent )de heuvel op gegaan. Morgen gaan we de rest bekijken we maken lijstje van de bezienswaardigheden die we willen bekijken in ieder geval de Golden Gate  Bridge 

Reacties

Martha en Andries A long time ago

Fijn dat alles voorspoedig gaat. Is het daar minder warm?

Lammie A long time ago

Klinkt allemaal geweldig, fijn dat jullie zo genieten.

Eef engrietje A long time ago

Worden jullie al een beetje moe? Anders even een dagje kalm aan he ! Groetjes

Michel A long time ago

De tijd vliegt inmiddels maar we leven mee vanuit het koude kikkerlandje. Vanaf morgen ook hier 2 dagen top weer :-) Vrijdag zelfs 30 graden. Dus ook hier een beetje vakantiegevoel de komende 2 dagen. Ik lees dat jullie het enorm naar jullie zin hebben en al veel gezien hebben. We verheugen ons nu al op een gezellig foto/ film avondje in het schone Emmen. Rij voorzichtig en gegroet uit het Brabantse land.

Jan en Gerda Dubbelboer A long time ago

Ja Grietje het is best vermoeiend daarom hebben we zion park overgeslagen en zijn een dag extra in Bryce Canyon gebleven. San Francisco is schitterend maar de anderhalve dag dat wij hier waren is ook genoeg, wij willen ook graag de hoogte punten zien hier.morgen gaan we naar het noorden dit zal minder druk zijn. We hopen zondag in Tacoma aan te komen bij de Carl (vriend van Jan )
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar de infodag Breda (presentaties West-Canada & Zuidwest-Amerika) op zondag 12 december
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!