Nog ff

Door Maarten Walhof - A long time ago

De spanning begint langzaam te stijgen, nog 50 uur en dan zitten we in de lucht. Laatste boodschappen en wasjes draaien en morgen tassen inpakken. Zien wel tegen de lange vlucht op, ruim 14 uur in vliegtijd en nog overstap van 2,5 uur in Chicago. Maar goed krijg je ook wat voor terug :) Volgende bericht zal uit San Francisco zijn. Tot dan en see ya

 

 

Reacties

marleen A long time ago

heerlijk toch.... deze spanningskriebels voor zo'n heerlijk avontuur.
GENIETEN GENIETEN en ik kijk uit naar jullie berichten

Jacques A long time ago

Heel veel plezier en kijk je ogen uit in de States.Je zult van de ene in de andere verbazing vallen.Zo wijds en de natuur is er overweldigend.Dan neem je die lange vlucht op de koop toe.Gr. J.

Wim A long time ago

Nog rustig ff de laatste dingen doen en dan kan het grote genieten beginnen. En geniet vooral van het moment van aankomst want dat is HET moment dat je nog het langst kunt genieten van de vakantie die je tegoed hebt. Vanuit de Big Apple heel veel plezier gewenst en geniet ervan. Groetjes Gonda Danice Jody en Wim

Pauline A long time ago

Wensen jullie een fantastische reis samen en kijken uit naar jullie reisverhalen! Enjoy!

Bas A long time ago

zoals gisteren ook via de app: goede reis en vooral heel veel plezier samen.
jammer overigens dat jullie vluchtnummer nergens staat zodat ik dat kan volgen, of heb ik iets gemist?

Wim A long time ago

Zo, volgens mij zit de reis er op dit moment ongeveer op. Hey America, watch out because here they come!! Ff de koffers van de lopende band halen en dan een nachtje uitrusten van de reis in het hotel. En dan via de highway op weg en regelmatig horen; hello sir, how are you today? Have fun!

Wim A long time ago

Leuke foto overigens in het vliegtuig. Timo ziet wel een beetje pips. Was zeker bang voor het vliegen(ha,ha) of zijn het vermoeidheidsverschijnselen na een lange periode van leren voor het examen?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!