Dag 14

Door Familie van der Haar/Spijkerboer - 07-08-2017 18:09

Dag 14

 

Goeiemorgen, we schrijven dit al een dagje later, omdat we gister laat terug waren. 

 

We zijn gister vroeg toen we allemaal wakker waren en klaar waren gelijk vertrokken richting San Francisco. 2.5 uur rijden! Weg uit de hoge bergen. Daar moesten we natuurlijk nog wel eerst doorheen rijden voordat we daar echt uit waren.. Weer langs diepe afgronden en kleine wegen heen.. Dat was wel weer even eng, en al helemaal toen de Tom Tom aangaf dat we moesten draaien.  Waar moesten we in hemelsnaam draaien??? Gelukkig was er een stuk waar we makkelijk konden draaien. Eenmaal gedraaid en bij de weg aangekomen waar we eigenlijk in moesten rijden, bleek dat onze camper daar niet in mocht omdat die te groot was. Dus gedraaid voor niks, we konden weer terug. 

 

Gelukkig duurde de rit door de bergen niet extreem lang en kwamen we al snel bij wat normalere wegen. Blijft bijzonder om te zien hoe er een meer tussen de bergen in zit, en hoe mooi het eromheen allemaal is. 

 

We kwamen al snel bij bewoonde gebieden en hebben daar onderweg een ontbijtje gegeten bij ''Denny's'' ook echt een aanrader als je er een ziet. Heerlijk was het! San Francisco  was toen niet lang meer, en al snel zagen we de brug van San Francisco en kwamen we ook in een kleine file terecht. 5 wegen naast elkaar en nog zo druk! Eenmaal bij de camping aangekomen, gelijk maar even een ticket gekocht voor de shuttle bus naar de stad. Dat scheelt al weer een hoop gezeur met zo'n grote camper door zo'n grote stad (dat is ook bijna onmogelijk). Die ging pas om 17.30 dus we konden even rustig aan doen en daarna de avond besteden in San Francisco. 

 

Rond 18.00 kwamen we daar aan, en konden we de stad verkennen. Onderweg kwamen we een Italiaans restaurant tegen wat er wel heel goed uit zag dus daar hebben we een tussenstop gemaakt. Heerlijk gegeten! Vervolgens zijn we naar pier 39 gegaan. Pier 39 staat erom bekend dat alle zeeleeuwen daar 's avonds op gaan liggen, en dat klopte. Steigers vol met zeeleeuwen, allemaal op elkaar. Heel leuk om te zien! 

 

Om 21.00 zou de bus weer terug gaan naar de camping, dus het was al weer tijd om te gaan. Nog een klein beetje verdwaald en verkeerd gelopen, maar om 20.50 kwamen we aan bij de bus. Mooi optijd dus! 

 

Vandaag gaan we de stad verkennen met een Hop on, Hop off bus! Alle mooie dingen van de stad bekijken. We zijn er weer klaar voor!

Reacties

Sandra van dartel 07-08-2017 18:45 {{button-47620}}

Blij dat ik dit pas achteraf allemaal hoor met die enge bergen 😃😃geniet van jullie laatste dagen en wordt nu ook nieuwsgierig naar alle foto.s😙😙

Annet 07-08-2017 19:52 {{button-47625}}

Maar goed dat jullie zo'n goeie chauffeur hebben ,een kunstje op zich zo'n camper besturen,petje af hoor Floor.
En wat zal jullie wereld er klein uitzien als jullie terug zijn in ons kikkerlandje

Nog even een paar dagen volop genieten met z'n allen😍

G & I 07-08-2017 20:58 {{button-47627}}

Dus allemaal spannende dingen!!! Geen foto van de zeeleeuwen??

Willeke 07-08-2017 21:38 {{button-47629}}

Leuk om jullie verhalen te lezen....al heel wat gezien en meegemaakt.
Geniet van jullie laatste dagen!

Little sister from italy 07-08-2017 21:48 {{button-47630}}

T lijkt het dolfinarium wel... maar dan anders... geniet nog even!!

Hindi 08-08-2017 07:38 {{button-47640}}

Wat een reis daar door de bergen...spannend.
Mooi verslag weer leuk om te lezen. Fijne reis verder X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan