Dag 19 & 20

Door Familie van der Haar/Spijkerboer - 13-08-2017 02:25

Helaas de dag van vertrek is voor ons aangebroken.

Na een heerlijk nachtje geslapen in ons airport hotel , hebben we daar in de ochtend nog genoten van een ontbijtje die we nuttigden aan het kleine zwembad.

Met de shuttle vertrekken we naar de airport, waar we gelukkig al ingecheckt waren dus dat ging voorspoedig.

Hup koffers weg en door de douane,  laatste keer de mogelijkheid om wat dollars op te maken en de KFC werd nog even aangedaan.

Naar gate 150 ..daar aangekomen ons vliegtuig, we vlogen met Lufthansa naar Frankfurt met werkelijk een giga superdeluxe airbus..nog nooit zoiets gezien.

Een kleine 1000 personen konden erin, hoe komt dit gevaarte van de grond af, niet overnadenken :-)

2 slurfen aan dit vliegtuig en eenmaal zittend kon de 11 uur durende reis beginnen.

Hij ging perfect!!

Eenmaal aangekomen in Frankfurt ging ook het overstappen prima en na weer 45 min vliegen waren we ze 12 aug rond 14 uur plaatselijke tijd in A'dam.

Koffertjes opgehaald en de taxiservice stond ons op te wachten om ons richting ijsselmuiden  te brengen, ook een aanrader na zo'n trip.

De koffers zijn nu alweer uitgepakt de wegen weer gesplitst, de eerste foto's en verhalen verteld en laten zien, kortom, het normale leven kan weer beginnen.

Morgen genieten we nog van 1 dagje rust, en die hebben we ook echt nodig om weer op aarde te komen.

Maandag begint het "normale" weer, ook weer fijn en waarin Floor het snelst moet schakelen , hij gaat direct 4 dg voor zijn werk intern en begint aan een nw uitdaging als Trainer bij Owios.

Voor de rest begint er een normale drukke werkweek voor iedereen en opa en oma hebben zeker deze dagen nodig om te landen, voordat hun andere kroost ook weer lekker thuis komt en ze die weer kunnen omarmen.

Geen blogs meer maar wel hele mooie onbetaalbare herinneringen die onvergetelijk zijn.

Iedereen bedankt voor alle enthousiaste reacties jullie waren superleuk, op de blog maar ook op de app, sms  en tijdens livegesprekjes.

 

Lieve Groet:

 

Harrie, Dikkie, Floor, Alexandra, Dave, Mike & Sabine xxx 

Reacties

Dikkie 13-08-2017 04:17 {{button-47918}}

Het was zeker een onvergetelijke vakantie ....prachtig floor die ons feilloos overal bracht waar we heen wilden met mike als 2 de chauffeur 👍sabine die van iedere dag een verslag maakte met alexandra als haar helpende hand ....harrie onze kok 👌met alles wat er bij hoord ....🙈dave die we nooit hoefde te roepen om te eten 😛zelf werkte ik af en toe een wasje weg 🙊....maar de dingen erom heen waren zo fijn en mooi om samen te beleven ...het zal nog lang terug komen in fotos en verhalen😘.......niet in woorden uit te drukken ...dus vanaf ons ook lieve floor,alexandra,mike,dave en sabine bedankt dat wij dat samen met jullie hebben mee gemaakt ......❤️💋Love

Joke 13-08-2017 10:00 {{button-47931}}

Ik geloof zeker dat dit een onvergetelijke ervaring is,we zijn dan ook héél benieuwd naar de foto's en verhalen. Tot heel gauw!
Nu nog een dikke kus uit het zonnige Spanje 😘

Willeke Diender 13-08-2017 21:27 {{button-47963}}

Beste mensen, heel leuk om alles te lezen van jullie fantastische Vakantie! 👍✈️😎
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan