Manning prov. Park

Door Patani - 06-06-2018 03:55

Zondag 3/6  Boundary Creek - Manning prov. Park 

Na ontbijt via Rock Creek tot Osoyoos gereden . Verder over de mooie kronkelende Hwy 3 naar Keremeos , hier hebben we de Grist Mill bezocht 14$ voor 2 pers. , dit is een oude graan molen . Niet zo bijzonders . Verder via Priceton tot Manning prov. Park gereden . We hadden geluk want de campground Lightning Lake was pas van vrijdag open , op sommige plaatsen lag nog sneeuw . Site 18 dicht bij douche , maar geen elek. Voorziening . 35$ en 8$ voor 5 blokjes hout . Nog even naar het meer gewandeld en nog een arend gezien . De avond in de Camper een boek gelezen want het regende en was zeer koud . 

Groetjes Patani 

Maandag Manning prov. Park 

Rond 10u zijn we gaan wandelen langs het Lightning Lake en tot aan het Flash Lake . Onderweg moesten we  enkele keren over of onder een  omgevallen boom die over het wandelpad lag . Op het einde van Flash Lake moesten we terug want het pad aan de andere kant van het meer was volledig weggespoeld en bezaait met omgevallen bomen . Wij dan maar terug . Wandeling was zeker de moeite waard , verschillende vogels en eekhoorns en andere dieren gezien . Rond 14u terug bij de camper en daar gepicknickt . Het eten stond nog maar juist op tafel of een Whisky Jack vogel dacht dat het zijn maaltijd was , als hij dan niet uit mijn bord mocht eten ging hij maar in de camper het zakje met groenten pikken . 
Daarna nog even langs de de andere kant van Lightning meer gewandeld . Het begon goed te regenen en hard te waaien en koud . Blij dat we terug aan de camper waren , en vlug een warme douche genomen . Nog even het vuur aangemaakt  , maar het hout brande sneller dan het warmte gaf . 

Groetjes Patani 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan