And now the last and real story!

Door Marcel en Saskia - 25-09-2018 22:03

Beste familie en vrienden zoals altijd het laatste verslag nu van mijn zijde (marcel)geschreven. Dit was en is nog een dag hier een reis om nooit te vergeten .zuid west is mooi en groots maar noord west is zo op anders en gastvrij en ook weer groots.speciaal zijn alle wild vormen die we zijn tegen gekomen op onze wandelingen of hikes of gewoon in de avond op onze camping plek echt apart het lijkt wel afgesproken werk .echt alle beesten hebben mij tot hartstilstand gebracht het leek of ze op mij uit waren .

Saskia kan daar smakelijk om lachen ( weet ze meer ?) De chipmuncks marmotten elks en diverse soorten herten, bizons,  vogels en wat nog meer, ik ben blij dat we in Seattle zijn😉.

De hikes waren echt fantastisch echt, al het rijden met de camper was geweldig en de haardvuren weer als vanouds. Deze reis is weer te snel gegaan en wij danken voor jullie lieve berichtjes en spreken jullie weer in het kleine en geregelde Nederland .

Met groetjes vanuit het warme en zonnig Seattle 

Saskia én Marcel 

Reacties

Alex 25-09-2018 22:23 {{button-55799}}

Bedankt dat we deze reis met jullie mochten meemaken in de vorm van verhalen en foto’s , nog even en dan zijn jullie weer thuis maar wat een reis om op terug te kijken, geweldig dit is haast niet te overtreffen. Alhoewel ik denk dat de volgende reis net zo interessant zal worden als deze . Alvast een hele goede terug vlucht en een welkom terug in Nederland en we zijn benieuwd naar het foto album en persoonlijke verhalen, dat word echt nagenieten.graag de groeten van Ronny en alex.

Dais en co 26-09-2018 06:57 {{button-55800}}

Lieverds fijn dat het zo een gave reis was, geniet er nog even van en wij wensen jullie een fijne terugreis! Kus!

De 4 emmetjes 26-09-2018 08:36 {{button-55802}}

Hoi, elk gebied heeft zijn eigen mooie kenmerken dat blijkt maar weer. Geniet nog even in Seattle en een goede terugvlucht.

Lydia en Chris 26-09-2018 20:26 {{button-55821}}

Hoi vakantiegangers, alvast een goeie thuisreis gewenst en tot vrijdagavond even lekker bijborrelen en uiteraard spelletjes. De groetjes aan Jennica.

Marion en Richard 28-09-2018 23:18 {{button-55862}}

Wel thuis in ons landje, we hopen gauw weer wat "levendige" verhalen van jullie te horen met veel details!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan