28 september

Door W. van Dijk - A couple of years ago

Nog steeds laat de WiFi ons niet in de steek zodat we in staat zijn ons verhaal verder te vertellen. Dat zal zeker niet elke dag lukken. Als we gaan oavernachten in de State Parks zal het even niet mogelijk zijn. Vandaag stond in het teken van een bezoek aan Saint Augustine FL. De thermometer wees nog steeds een getal boven de 30gr Celsius aan.

Saint Augustine is in 1565 gesticht door de Spanjaarden en geldt als de oudste nog steeds bestaande Europese nederzetting in wat nu de VS is. Met als meest markant gebouw het Castillo de San Marcos. Op deze zaterdagmiddag werd de plaats druk bezocht.

Na dit bezoek zijn we via de I95 opgestoomd naar het Noorden. We zitten nu, 400 km verder, in Savannah, Georgia. En natuurlijk zijn we onderweg gestopt bij het visitors center van Georgia om  nog een aantal kaarten en folders te scoren.

Morgen verder noordwaarts om donderdagmiddag te kunnen lunchen bij de familie Hassels in Newark, Delaware. Daarover later meer.

Reacties

Chris van Dijk A couple of years ago

Bedankt,we volgen het

Geert A couple of years ago

Looking good old timer

Nancy A couple of years ago

LOVE Savannah! And hope that you have time to visit Charleston SC, too - another of our favorite places!

Arie A couple of years ago

breng een paar oren mee 2e ten bedoel ik accent geen probleem succes

Job Jansen. A couple of years ago

Wij zitten nu, 30 sept. in een lodge in het Krugerpark. 2 Game-drives gedaan en al veel wild gezien, leeuwen, 4 neushoorns, buffels, olifanten enz. Alleen het luipaard ontbreekt nog van de big 5. Ongelooflij veel mooie vogels. goede reis verder.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!