City of angels, Los Angeles! - 4 en 5 mei

Door Hulzinga'tjes on tour - 06-05-2022 06:01

Vandaag vertrokken we rond half 8 naar Cheeky's, voor de reis hadden we gelezen dat je hier heel goed kan ontbijten. We hebben hier heerlijke pancakes gegeten, de porties waren alleen weer zo Amerikaans groot, dat we rollend terug naar de campers gingen ;-). 

We reden daarna naar de camping in Los Angeles, waar de dames een paar wasjes draaiden en André met Jeffrey de auto ophaalden die we aankomende dagen hebben in Los Angeles.

Bij de camping hebben Senn en Milan met waterpistolen gespeeld terwijl de rest even wat gedronken hebben. Aan het einde van de middag zijn we naar Beverly Hills gegaan, daar hebben we over de Rodeo Drive gewandeld. We keken onze ogen uit naar de duurste auto's en chique winkels in de straat. 

We reden door naar Santa Monica pier waar we hebben gegeten en even hebben rond gekeken. 


De volgende dag zijn we naar Universal Studio's gegaan. We hebben alle attracties gezien, van Jurassic world tot revenge of the mummie. Harry Potter en de minions. Ook hebben we een water stuntshow bekeken en met de studiotour kregen we een rondleiding langs de filmstudio's van Hollywood. We speelden zelfs in een film van Fast and the Furious mee ;-). We reden over de filmsets van desperate housewives, King Kong, Jaws en nog veel meer!
 

We hadden ook echt geluk, het was ontzettend rustig in het park waardoor we overal zo door konden lopen. Het was weer een ontzettend leuke dag hier in Amerika! 


op de terugweg hebben we een burger gegeten bij de grootste fastfoodketen van Californië, in-'n-out-burger. Daarna hebben we de kindjes op tijd in bed gelegd want die waren helemaal op! 

Reacties

Karin 06-05-2022 07:25 {{button-61732}}

Wat een fantastische reis zeg! En wat fijn dat jullie een dagboek met foto’s en muntjes boek voor de kinderen bijhouden🥳
Leuk om mee te lezen en meteen voor jullie zelf om thuis nog jaren na te kunnen genieten van alle moois

Gwen Ploeg 06-05-2022 08:57 {{button-61733}}

Geweldige foto’s weer 👍🏻
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan