Transfers camperhuur

door Emma Broekhuizen di 25 jul. 2017 8:00 bijgewerkt op zo 16 sep. 2018 11:54

Verhuurlocaties van camperverhuurders liggen vaak buiten het centrum omdat er een groot terrein nodig is om alle campers te stallen. Sommige camperverhuurders bieden transfers aan, andere niet. Hoe kom je nou vanaf je hotel bij het verhuurstation? Dat verschilt per verhuurder én per locatie. Hieronder staat een beknopte uitleg. Klik op ‘Lees verder’ om de volledige informatie te zien.

Online inchecken

Bij alle camperverhuurders (behalve Escape en Jucy) moet je online inchecken. Doe dit zodra je van ons de voucher krijgt in het mapje met reispapieren! Daarnaast moet je de dag vóór het ophalen van de camper naar het verhuurstation bellen om de ophaaltijd af te spreken of te bevestigen. Dit moet ook als je al online hebt ingecheckt. Hieronder lees je of jouw camperverhuurder een transfer aanbiedt of niet.

Wel/geen transfer?

Transfer inbegrepen
Bij sommige verhuurders zijn transfers inbegrepen in de huurprijs. Een transfer betekent dat je wordt opgehaald bij je hotel en naar de verhuurlocatie gebracht en andersom. Soms is een transfer alleen mogelijk tegen betaling. Maak bij een transfer alleen gebruik van de shuttlebus/taxi die je door de camperverhuurder wordt aangeboden: een zelf geregelde taxi wordt niet vergoed!

Geen transfer?
Als jouw camperverhuurder géén transfers aanbiedt, dan ga je op eigen kosten met de taxi of het openbaar vervoer naar het verhuurstation. Je kunt de dag van tevoren bij de hotelreceptie vragen of men een taxi voor je wil reserveren. Je kunt ook je camperverhuurder om advies vragen over de voordeligste vervoermethode, als je toch belt om een ophaaltijd af te spreken. Houd er rekening mee dat de afstand van je hotel naar de verhuurder groot kan zijn en dat de kosten dan behoorlijk oplopen. Het openbaar vervoer kan dan voordeliger zijn dan een taxi. Google Maps kan je helpen bepalen wat de gunstigste optie is. Uber kan ook een voordelige optie zijn. Meer over openbaar vervoer in Zuidwest-Amerika lees je in de blog over Vervoer van Airport naar Downtown.

Transfers camperhuur Amerika Canada

Amerika

Cruise America

Transfers zijn bij Cruise America niet inbegrepen in de huurprijs. Je kunt hiervoor wel het Early Bird-pakket boeken. Dit pakket bevat transfers van geselecteerde (airport)hotels en/of de luchthaven naar de verhuurlocatie en terug. Je mag de camper bovendien eerder ophalen en later inleveren. De kosten zijn $350 (USD, wijzigingen voorbehouden). De regels over welke hotels meedoen met transfers verschillen per verhuurlocatie! Als je geen Early Bird-pakket boekt, ga je op eigen kosten met de taxi of het OV naar het verhuurstation. Lees meer transferinformatie van Cruise America.

Road Bear RV

Transfers zijn bij Road Bear RV inbegrepen in de huurprijs. Je wordt door de shuttlebus opgehaald bij geselecteerde airport(hotel)s en naar de verhuurlocatie gebracht en andersom. De regels verschillen per verhuurlocatie. Om gebruik te maken van de shuttlebus, moet je twee weken voor vertrek online inchecken. Lees meer transferinformatie van Road Bear.

Transfers camperhuur Amerika Canada

El Monte RV

Bij El Monte RV zijn transfers alleen bij de huurprijs inbegrepen bij de verhuurlocaties Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Orlando, San Francisco, Vancouver en New York Newark. Transfers gaan in deze steden van en naar geselecteerde airport(hotel)s. Om gebruik te maken van de transfer, moet je twee weken voor vertrek online inchecken én op de dag zelf bellen ter bevestiging. Huur je bij een El Monte-locatie waar geen transfer aangeboden wordt? Dan ga je op eigen kosten per taxi of met het openbaar vervoer naar de verhuurlocatie. Lees meer transferinformatie van El Monte.

Best Time RV Amerika

Bij Best Time RV USA zijn transfers naar het verhuurstation niet inbegrepen in de huurprijs. Hiervoor kun je wel het Early Pick-up-pakket boeken, waarmee je de camper ook extra vroeg mag ophalen. Dit kost $54 (USD), wijzigingen voorbehouden) voor het laagseizoen en $164 (USD) voor pick-ups tussen juli en september. Een transfer vanaf het verhuurstation naar het vliegveld is wel inbegrepen in de huurprijs. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet je de camper voor 10:00 inleveren. Lees meer transferinformatie van Best Time RV.

Apollo

Apollo biedt géén transfers aan! Je moet wel online inchecken en de dag voor het ophalen van de camper bellen om een ophaaltijd af te spreken. Je gaat op eigen kosten met een taxi of het openbaar vervoer naar het verhuurstation. Lees het kopje 'Geen transfer?' boven aan deze blog.

Star RV

Star RV biedt géén transfers aan! Als je vanaf een airport(hotel) naar de verhuurlocatie gaat, kun je op vertoon van de bon wel een tegemoetkoming van de reiskosten vragen. De maximale vergoeding verschilt per verhuurlocatie. De retourrit van het verhuurstation naar het hotel/vliegveld is voor je eigen rekening.

Transfers camperhuur Amerika Canada

Britz USA

Bij de huurprijs van Britz USA zijn transfers per shuttlebus inbegrepen vanaf geselecteerde airport(hotel)s naar de verhuurlocatie en andersom. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet je online inchecken. Bovendien moet je de dag voor het ophalen van je camper bellen om naar het verhuurstation om de ophaaltijd te bevestigen. Lees de concrete transferinfo van Britz USA.

Escape Campervans

Bij Escape Campervans zijn geen transfers mogelijk. Je reist op eigen kosten per taxi of met het openbaar vervoer naar de verhuurlocatie. Lees het kopje 'Geen transfer' boven aan deze blog. Online inchecken is bij Escape Campervans niet mogelijk.

Jucy RV Amerika

Jucy RV biedt geen transfers aan. Je reist op eigen kosten per taxi of met het openbaar vervoer naar de verhuurlocatie. Lees het kopje 'Geen transfer' boven aan deze blog. Jucy heeft wel de betaalde service 'Delivers 24/7', waarbij je voor $100 de camper naar je hotel/luchthaven kunt laten brengen (Vehicle Delivery) of daar juist kan laten ophalen (Vehicle Return), mits de afstand tot het verhuurstation maximaal 80 kilometer is. Het voertuig komt naar je toe: je hoeft zelf niet naar het verhuurstation. Dit is niet mogelijk in Canada. Meer informatie over Jucy Delivers. Online inchecken is bij Jucy RV niet mogelijk.

Mighty Campers

Bij Mighty Campers zijn transfers bij de huurprijs inbegrepen. Transfers gaan alleen van en naar geselecteerde (airport)hotels en de luchthaven. Om gebruik te mogen maken van een transfer, moet je uiterlijk één week voor het ophalen van je camper online inchecken. Daarnaast moet je op de dag voor het ophalen van de camper bellen naar het verhuurstation om je komst te bevestigen. Lees transferinfo Mighty Campers.

Campervan North America

Er zijn bij Campervan North America geen transfers mogelijk. Je gaat op eigen gelegenheid naar de verhuurlocatie. Als je je Campervan North America-camper hebt ingeleverd, ga je weer op eigen gelegenheid van de verhuurder naar het vliegveld of je hotel. Ga nooit zonder afspraak naar het verhuurstation. Bel een week van tevoren om een afspraak te maken over het ophaaltijdstip van je camper of mail naar reservations@campervannorthamerica.com. Lees transferinfo Campervan North America.

Transfers camperhuur Amerika Canada

Canada

Cruise Canada

Transfers zijn bij Cruise Canada alleen inbegrepen als je het Early Bird-pakket boekt. Dit pakket bevat een transfer van geselecteerde (airport)hotels en/of de luchthaven naar de verhuurlocatie en andersom. De kosten zijn $350 (CAD, wijzigingen voorbehouden). De regels over bij welke hotels transfers vertrekken, verschillen per verhuurlocatie! Je mag de camper bovendien eerder ophalen en later inleveren. Het Early Bird-pakket staat niet standaard in onze offertes. Boek je dit pakket niet? Dan ga je op eigen kosten met het OV of een taxi naar het verhuurstation. Lees meer transferinformatie van Cruise Canada.

Canadream

In 2020 zijn transfers niet inbegrepen bij Canadream. Voor alle locaties zijn transfers toe te voegen aan je reservering. De kosten zijn per boeking en per rit (dus je betaalt apart voor de transfer bij ophalen en de transfer na inleveren van de camper). Het is afhankelijk van de locatie of je met de Canadream-shuttle gaat of met een private taxi:
- Halifax, Toronto, Montreal: je maakt gebruik van de Canadream-shuttle vanaf/naar de airport en geselecteerde airport hotels). Er gelden bagageregels voor de transfers per Canadream-shuttle. Er is maximaal één koffer en één stuk handbagage toegestaan per persoon. Heb je grotere bagage, neem dan contact op met Canadream om de mogelijkheden te bespreken. Het kan zijn dat je op eigen kosten een taxi moet nemen.
- Whitehorse, Calgary, Vancouver, Edmonton: je maakt gebruik van een private taxi (van/naar de airport en airport hotels - hiervoor is geen lijst geselecteerde hotels). Bestel een taxi waarin jouw bagage past. Heb je twee taxi's nodig, dan betaal je twee keer de toeslag aan Canadream.
Lees meer transferinformatie van Canadream.

Fraserway

Bij Fraserway zijn transfers inbegrepen van de airport(hotel)s naar de verhuurlocaties en terug. In Vancouver, Calgary, Edmonton en Halifax kan de shuttle je ook ophalen bij of brengen naar geselecteerde downtown hotels. Om gebruik te maken van de transfer, moet je online inchecken zodra je van ons de reispapieren ontvangt. Ook moet je de dag voor het ophalen van de camper (of zelfs nog een dag eerder) bellen naar het verhuurstation om een afspraak te maken. Dit kan alleen tijdens kantooruren. Lees meer transferinformatie van Fraserway.

Transfers Fraserway inbegrepen

Four Seasons

Transfers per shuttlebus zijn inbegrepen in Calgary, Edmonton en Halifax voor zowel geselecteerde downtown hotels als airport(hotel)s. In Vancouver en Toronto zijn alleen transfers mogelijk tegen betaling. Om gebruik te maken van de transfer, moet je drie weken voor vertrek online inchecken. Lees meer transferinformatie van Four Seasons.

Best Time RV Canada

Bij Best Time RV zijn transfers naar het verhuurstation niet inbegrepen in de huurprijs. Hiervoor kun je wel het Early Pick-up-pakket boeken, waarmee je de camper ook extra vroeg mag ophalen. Dit kost $135(CAD, wijzigingen voorbehouden) voor het laagseizoen en $198(CAD) voor pick-ups tussen juli en september. Een transfer van het verhuurstation naar het vliegveld is wel inbegrepen in de huurprijs. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet je de camper voor 10:00 inleveren. Lees meer transferinformatie van Best Time RV.

Traveland RV

Bij Traveland RV zijn geen transfers inbegrepen in de huurprijs. Je kunt deze wel boeken voor ongeveer $85 per enkele rit (CAD, wijzigingen voorbehouden). Lees meer transferinformatie van Traveland RV.

Meridian RV

Transfers zijn bij Meridian alleen inbegrepen als je deze vooraf boekt. Je kunt hiervoor het All Inclusive-pakket boeken of een transferpakket. Het transferpakket kost $120 (CAD, wijzigingen voorbehouden) voor vier personen. Elke extra persoon kost nog eens $20 (CAD) extra. Als je een transfer hebt geboekt, word je van je hotel/luchthaven naar de verhuurlocatie gebracht en andersom. Kijk voor regels en tijden bij de transferinformatie van Meridian RV.

Jucy RV Canada

Jucy RV biedt in Vancouver transfers aan van/naar geselecteerde airport- en downtownhotels en Vancouver International Airport. Dit is een betaalde service, de kosten zijn $75 (USD). Om hiervan gebruik te maken, moet je uiterlijk een week voor vertrek je naam, ophaaldatum en hotel mailen naar canada@jucyworld.com Om de nieuwe locatie te vieren, zijn de transfers in 2018 bij de huurprijs inbegrepen als je minstens 14 dagen huurt. Kijk voor de verdere voorwaarden en hotels bij de transferinformatie van Jucy RV Canada.

Disclaimer

Deze blog is samengesteld op basis van informatie die wij op 14-12-2017 hebben gekregen van de camperverhuurders. Deze informatie is aan wijzigingen onderhevig. De informatie op deze pagina is daarom niet bindend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van de dollarkoers.

Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!