Lemon Cove Village RV Park (Sequoia) Lemon Cove, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Lemon Cove Village RV Park (Sequoia)
P.O. Box 44269
Lemon Cove Californie 93244
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.38891, -118.987794

Telefoonnummer:
+1-559-597-2346

Website:
Bezoek

E-mailadres:
lemseqrv@theworks.com

Aanvullende informatie:

Let op! Campers langer dan 22 feet kunnen niet via de zuidkant het park in en uit: de Generals Highway is tussen het Giant Forest en de Potwisha Campground niet toegankelijk voor campers langer dan 22 feet. Via de noordingang kun je wel bij het Giant Forest komen. Ook rijden er betaalde shuttles tussen Visalia en het Giant Forest van eind mei tot begin september. Reserveren aanbevolen. Op www.nps.gov/seki vind je meer informatie.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 31-07-2022 door

Een simpele campground met weinig schaduw in de fruitstreek. Kleine loungeruimte met daarbij een mini campwinkeltje. Schone douches en toiletten. Zwembad was gesloten toen wij er waren, dus geen verkoeling met de hoge temperaturen. Mooi gebied met veel lemon trees. Aan de zuidkant van Sequoia, Foothills entrance. Nog een pittig stuk rijden met de camper tot je bij de General Sherman Tree bent. Verkijk je niet op de afstand, de bochten en de reistijd. Duurt minimaal 1 uur en 45 minuten. Wel prachtig om door de Sequoia’s te rijden. Nu wel veel brandschade zichtbaar.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 11-05-2022 door

Leuke camping, beetje afgelegen maar voor een bezoek aan het Sequoia park prima. In de zomer een shuttle. Let wel op toegang voor RV vanuit die kant die boven de 22 feet zijn. Mooi uitzicht, zwembad nog te koud helaas.

Kosten per nacht: $80

Bezocht op 07-09-2018 door

Vanwege de bosbranden nabij Yosimite hebben we besloten om onze 3 nachten Yos te laten schieten (deels geen keuze omdat The Valley en Mariposagrove dicht waren en alleen onze nacht in het noorden nog beschikbaar was) en te kiezen voor Sequoia en Kings National Park als alternatief. Omdat met een RV Sequoia alleen via het noorden in te rijden is en de westelijke ingangsroute niet met een RV gereden kan worden - hebben we besloten deze camping te boeken. Vanuit hier vertrekt iedere dag een Shuttlebus, die je dus op komt halen en naar het park brengt (waar dan de interne park-shuttle bus op je wacht om je verder het park in te brengen). Prima optie dus: 15,-- voor een retourtje p.p. (inclusief toegangskosten tot het park) een een chauffeur die de kronkelige weg omhoog op zijn duimpje kent. Duur van de reis (inclusief nog extra tijd i.v.m. de roadworks die in het park gaande zijn) - 2 uur. Vanaf half 7 kan je een bus reserveren (tot half 10) en ook de terugreis kan je zelf bepalen: tussen 14.30 en 18.30 kan je weer afreizen vanuit het park naar de camping. Tweede dag Kings bezocht - een erg verassend park. Ligt wel op 1,5 uur rijden van de camping en omdat de route in het park zelf (naar de canyon) prachtig maar intensief is, moet je wel tijd reserveren voor een stop voordat je weer terugrijdt. Camping dus vooral functioneel en praktisch: qua locatie en qua opzet: Vriendelijke eigenaren, fijne douches, schoon sanitair, en een fijn zwembad bij de camping. BBQ plekken beschikbaar.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 15-05-2018 door

Mooie camping. Vriendelijk personeel,net sanitair.

Bezocht op 22-04-2017 door

Wij kwamen pas om 21u aan op dit park. Niet gereserveerd maar er is aangegeven welke plaatsen nog vrij zijn. Vervolgens kun je zelf registreren.

Mooie, kleine camping. Wifi alleen beschikbaar in het receptiegebouw.

Let op, campers groter dan 22 feet kunnen vanuit deze kant het park niet inrijden! Je dient dan om te rijden naar de noord ingang!

Kosten per nacht: $45

door op 02-07-2015

Enigste camping van de 20 waar het sanitair schoon was. Sinds 4 weken nieuwe eigenaars nette prijs van $ 25,00.

door op 25-06-2012

Dit was één van de meest leuke en gezellige plekken waar wij hebben gestaan met onze RV. Je staat echt in de natuur en comfortabel. Kampvuurtje erbij en genieten geblazen! De Rancher wandeling was ook leuk (zeker voor kinderen). Wij hebben wel gereserveerd via de site. Wel zo'n prettig idee, maar het was niet vol toen wij er waren (juni).

door op 06-09-2009
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan