Sequoia RV Ranch Three Rivers, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sequoia RV Ranch
43490 North Fork Drive
Three Rivers Californie 93271
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.46781, -118.913559

Telefoonnummer:
+1-559-561-4333

Website:
http://www.sequoiarvranch.com

E-mailadres:
sequoiarvranch@gmail.com

Aanvullende informatie:

Let op! Campers langer dan 22 feet kunnen niet via de zuidkant het park in en uit: de Generals Highway is tussen het Giant Forest en de Potwisha Campground niet toegankelijk voor campers langer dan 22 feet. Via de noordingang kun je wel bij het Giant Forest komen. Ook rijden er betaalde shuttles tussen Visalia en het Giant Forest van eind mei tot begin september. Reserveren aanbevolen. Op www.nps.gov/seki vind je meer informatie.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Wifi

Overige faciliteiten

  • Meer om te zwemmen en vissen.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (17)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 17
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 17-08-2022 door

De camping is gelegen op 8 miles afstand van de nationale park. Echter kan je vanaf die kant het park met een camper langer dan 22 feet niet in. Of je moet op tijd (een dag van tevoren) een (betaalde) shuttle reserveren die je bij Three Rivers oppikt. Of je moet bijna 2 uur omrijden om naar de noordingang te komen waar je wel in mag met de camper. Hadden we dat geweten hadden we een camping bij de noordelijke ingang gezocht. De camping was verder ok, met een mooie rivier waar je in kunt zwemmen. Beetje duur voor wat je krijgt en waar die zit.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 07-08-2019 door

Prima uitvalsbasis voor het NP, heerlijk beekje om af te koelen. Wij konden echter niet het park in omdat er >24u van te voren een shuttle gereserveerd moest worden. Helaas moesten we de dag erna al weer op doorreis. Camping echter prima onderhouden (wifi was wat traag maar daar kwamen we toch niet voor)

Bezocht op 28-07-2018 door

Een ruime, mooie camping met een beekje eromheen. De beek is aan de rand van de camping wat dieper en daar kun je erin zwemmen. Erg leuk! De plekken zijn ruim, het uitzicht is mooi. Wat tegenviel waren de badgebouwen; er waren te weinig toiletten (!) en de douches werkten met muntjes. Dat waren we even niet meer gewend in de VS. Nog een opmerking voor als je kiest voor "dry camping" (dat zijn de sites zonder hook-up): op deze camping mogen tot 22 uur mogen generatoren naar hartelust aanstaan en dat is een enorm lawaai! Tot die tijd is rustig lezen bij je kampvuur echt niet aan de orde. Wij stonden de tweede nacht wel aan hook-up en dat was een prachtige, rustige plek. Aanrader!

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 26-07-2018 door

Via een b-weggetje kom je op een mooie ruime camping terecht. Hier voor het eerst na 17 uur geen bemanning op de receptie. Kom je later aan, dan hangt je info aan het bord vooraan de camping. Gezellige plaatsen met een picknicktafel. Er loopt een rivier door de camping waar je heerlijk af kunt koelen. Op een kleine 10 minuten rijden een supermarkt. Maar ook de pendelbus naar het park vertrekt op 10 minuten rijden. Er is daar een parkeerplaats waar je de RV prima kunt parkeren. De pendelbus ($7.50 pp) brengt je in een ruim uur naar Sequoia National Park.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 03-06-2018 door

Mooie plekken op grind. Geen picknicktafel. Toiletten, Douche gelegenheid en Wasgelegenheid schoon, wel wat ver van RV plekken. Zwemgelegenheid in de rivier. Vriendelijk personeel.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 07-05-2018 door

Mooie camping aan een rivier... Maar let op! Tot eind mei rijden er nog geen shuttle bussen naar Seqouia en je kan niet met een camper langer dan 22 feet vanaf de kant van de camping Seqouia National Park in. Daardoor hebben wij besloten om alsnog via de andere kant naar het park te rijden en daar een camping te zoeken en hebben dus niet op deze camping overnacht.

Bezocht op 01-04-2018 door

Heel mooi gelegen camping, langs een kabbelende zwemrivier. Grote plaatsen met beschutting door bomen. Weinig sanitair, wel proper

Kosten per nacht: $57

Bezocht op 14-10-2017 door

Mooi gelegen campground, relatief dichtbij het park, al is de weg naar Sequoia een hele lange bochtige weg.

Bezocht op 10-06-2016 door

Vriendelijke mensen en camping is mooi gelegen. Speelse plekken en aan een leuk riviertje met plek om te zwemmen. Wij stonden op een "dry-camping" plaats, dus geen faciliteiten, daardoor goedkoop. Alle full hook-up plekken waren vergeven. Reserveren lijkt dus aan te bevelen. In het plaatsje kun je de shuttle nemen naar Sequoia NP, deze moet je minimaal een dag van te voren reserveren.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 20-05-2016 door

Mooi gelegen campground aan een stromend riviertje waarin zwemgelegenheid. FHP plaatsen en plaatsen met alleen water/elektriciteit. Vlakke plaatsen. Sanitair is verouderd en slecht verlicht. Douches zijn niet in de prijs inbegrepen, werken op "kwartjes" (dollar). Goede plek voor bezoek Sequoia NP (en daar achteraan Kings Canyon NP). De weg is zeer bochtig, wij reden die met een 22 feet RV en dat gaat goed. Grotere maten wordt sterk afgeraden maar is op zich niet verboden. De supermarkt in het dorpje is erg duur.

door op 03-07-2015

Jammer van de kwartjes voor de douches.

door op 12-09-2014

Je mag Sequoia NP niet helemaal door rijden met een RV groter dan 22 ft. Let dus goed op. Wij kwamen helaas vanaf de verkeerde kant, bleek achteraf, en moesten dus aan het einde van de dag onverwachts 2 uur extra rijden om bij de camping te komen. Het was dan ook al helemaal donker toen we aankwamen. Wel hingen onze reserveringsgegevens netjes bij de ingang van de camping. Een prima camping. Goede en schone douches! Mooie omgeving ook.

door op 08-05-2014

Hele aardige mensen en vooral rustig. Het was een genot om er te staan met heel veel vogel (spechten en vogels die wij niet kennen). Toiletgebouw is eenvoudig maar schoon. Hout moet je hier op de camping kopen. Krijg je voor $8 dollar een flinke hoeveelheid goed hout. We hebben bij het benzinestation meer betaald en veel minder. Maar de vriendelijkheid van de mensen hier is bijzonder. Men belde naar het NP om te vragen of de weg open was.

door op 05-06-2013

We kwamen zaterdag om vier uur aan, toen was er niemand meer. In de weekenden sluit de receptie om drie uur en moet je tot de volgende dag 9 uur wachten tot je kunt inchecken. De camping is echt een familie-en vrienden camping, we werden erg bekeken toen we aankwamen. Het is wel een mooie camping met een riviertje erbij waar je kunt zwemmen

door op 16-08-2010
door op 14-08-2010

Prachtig gelegen camping aan de rivier. Shuttlebus (reserveren verplicht!) naar Sequoia National Park stopt op ca. 3 km afstand van de camping in Three Rivers.

door op 19-08-2009

Plekken prima en ontvangst. Let wel toegang naar Sequoia Park westelijk lukt alleen goed met niet al te grote campers (25-30 feet gaat nog)

Schrijf een review
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan