Autocamp Sequoia (voorheen Sequoia Campground & Lodge) Three Rivers, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Autocamp Sequoia (voorheen Sequoia Campground & Lodge)
40457 Sierra Drive
Three Rivers California 93271
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.4219486, -118.9198779

Website:
autocamp.com/sequoia/

Aanvullende informatie:

  • Deze camping wordt overgenomen en gaat eind 2023 weer open.
  • Campers langer dan 22 feet zijn niet toegestaan op de Generals Highway tussen de Potwisha Campground en het Giant Forest. Tussen eind mei t/m begin september kun je gebruikmaken van de betaalde Sequoia Shuttle (reserveren aanbevolen). Via de noordingang is het Giant Forest wel bereikbaar per camper. Op www.nps.gov/seki vind je meer informatie.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Zwembad

Overige faciliteiten

  • Strand aan rivier

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 18-07-2019 door

We stonden op een van de duurste plaatsen direct aan het water op een beschutte ruime plaats! Wat een mooie plek. Toen we aankwamen zagen we al een hertje aan de overkant lopen. Er komen drie riviertjes samen. Door een stroomversnelling hebben de kinderen erg veel lol gehad om met de zwembanden hier overheen te gaan. Bij de plaats was een grote ton om vuur in te maken. Toen we bij de receptie gingen vragen voor BBQ mogelijkheden , gaven ze aan " geen probleem, we komen rooster brengen en indien nodig ook houtskool. en ja hoor 10 minuten later komen ze het keurig afleveren. Mensen waren erg aardig en behulpzaam. Het is wel een uurtje rijden naar het Sequoia park, maar zeer de moiete waard. Wij hadden in Visilia een auto gehuurd zodat we meer vrijheid hadden dan met de bus te gaan. Ga echt niet met je camper! De weg ernaar toe is best pittig door smalle stijle wegen en veel bochten. Op de camping is een klein campingwinkeltje aanwezig, maar in Tree rivers is ook een supermarkt. Er is ook een zwembad(je) aanwezig en de douches en overige ruimtes zien er keurig uit.

Kosten per nacht: $100

Bezocht op 02-08-2017 door

We kwamen laat op de camping aan. De receptie was toen al gesloten. Er hing keurig een briefje en plattegrond voor ons klaar die ons de weg wees naas onze full hook up plek. Ruime plaatsen. Leuke camping aan een rivier, ook is er een zwembad op de camping aanwezig. Sanitair was niet schoon.

Kosten per nacht: $57

Bezocht op 06-05-2017 door

Ruime fullhookplaatsen; grote camping aan een rivier. Wel een beetje kaal.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 24-07-2015 door

Op het eerste gezicht een leuke camping met veel groen aan een prachtige rivier. Wij vonden het echter niet prettig dat het vol stond met Mexicaanse gezinnen die elkaar allemaal kenden. We voelden ons een beetje vreemde eend in de bijt. Tevens was het beetje modderig en 's avonds toen het donker werd, wemelde het van groenige vliegjes in en om onze camper.

Wel dicht bij de zuidelijke ingang van Sequoia National Park (men mag daar niet zelf met een camper groter dan 22 feet naar de Sequoia bomen rijden, maar moet de shuttle bus nemen, welke maar 4 of 5 per dag vertrekt).

Kosten per nacht: $50

door op 22-03-2014

Vriendelijke ontvangst. Mooie plekken tussen de bomen. Redelijk sanitair. Muntdouches maar je kwam redelijk uit.

door op 26-10-2009

Mooie 'prive'camping. Staanplaatsen geasfalteerd. Wij stonden aan de rivier (meerprijs). Sanitair erg oud (gordijntje voor toilet), maar deze worden eind 2009 vernieuwd?!

door op 18-08-2009

Top camping, zowel riviertje als zwembad, gemoedelijke beheerders, kleinschalig en prima plaatsen. Wij hebben genoten!

door op 06-08-2009

Erg rustig, daardoor goede plaats. Leuk aan de rivier maar bij drukte, plaatsen wel erg kaal en in de zon.

door op 05-08-2009

Mooie camping met een strandje aan een rivier. Ook een volleybalveld en zwembad. Je moet wel tegen harde muziek kunnen. Overdag zeer luide muziek uit allerlei ghettoblasters. Na 22.00 uur wel stil. ca 50 min van Sequoia Park

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan