San Francisco city

Door Familie 't Hardt - A long time ago Zondag 12 july

We hebben gisteren een prima vlucht gehad van zo'n 6 uur, inchecken ging super vlug kon buiten op straat. Medewerkers van AA staan dan klaar om je koffers aan te pakken en je bourding passes aan te maken. Dit kost je wel een tip maar het scheelt je zomaar een half uur in de rij staan.

Het Opal hotel is mooi hotel van het type we houden de eer van weleer hoog tegen een heel acceptabele prijs, prima voor ons dus. Na de koffers neer gezet te hebben zijn we snel de stad ingegaan, eerst een heel stuk de verkeerde kant op maar dat hoort er ook bij.
We hebben daarna de bus gepakt, dat werkt perfect er wordt een kaartje uitgedraaid met alleen maar tijden erop. Vanaf de aankoop tijd heb je iets van 2 uur om door heel het gebied te reizen. Kom je zoals wij toch nog verkeerd terecht kan je altijd de volgende bus pakken naar je juiste bestemming.

Wij zijn we uiteindelijk (eerst door straten met veel junks en zwervers!) bij het turning point van de cabelcar terecht gekomen en wat zit daar precies tegenover, juist............Abercrombie..........uitverkoop!
Weer anderhalf uur met Kevin tegen de gevel staan hangen, toen maar een biertje gehaald en daarna weer terug. "We zijn echt maar heel even binnen geweest ", tijd is een relatief begrip.
Toen toch maar even gegeten bij een wokrestaurant, erg lekker en toen naar turning point en meteen maar de cabelcar genomen. Niet goed gekeken, kost $5,- per persoon voor een heel kort ritje, maar wel erg leuk en anders hadden we het misschien niet gedaan dus geen spijt. De tram stopte bij Fishermans Warf wat we vandaag verder gaan verkennen.

Vanaf nu kan het zijn dat de berichten met grotere tussenpozen door komen i.v.m. beschikbaarheid van internet. Maar u hoort vast weer van ons!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!