Capital Reef en Arches

Door Familie 't Hardt - 23-07-2009 06:16 Dinsdag 21 juli en woensdag 22 juli

Gisteravond aangekomen in Torray, vlak voor de ingang van het park hebben we een kleine maar goed verzorgde campground gevonden. helaas laat het weer ons een beetje in de steek want af en toe regend het en er staat een stevige wind. Wel lekker om te slapen na al die hitte!
Capital Reef is een park zonder bus shuttles, dus je rijdt overal zelf naartoe. Maar het is niet al te druk en we hebben daardoor overal voldoende ruimte om te parkeren met de camper. Erg mooi park, maar is wat mij betreft niet onderscheidend genoeg t.o.v. de andere parken die we al hebben gezien. Na diverse stops en dito foto's zijn we op weg gegaan naar Moab om daar te overnachten en het plaatsje te bezoeken.
Erg leuk plaatsje waar ook enigzins de western sfeer hangt zonder dat het namaak is, bij een Italiaans restaurantje heerlijk gegeten en ook een beetje gerelaxed. We konden eindelijk buiten zitten zonder airco!

Na een zeer beroerde nacht, benauwd en warm. Airco aan en dan weer te koud!? Zijn we na een heerlijk ontbijtje op weg gegaan naar Arches. Een mooi park wat weer anders is dan andere parken, we hebben bijna alles gezien op een paar bogen na die op 3 mijl lopen lagen en daar was het echt te heet voor. We kregen de troepen niet in het gelid om het zo maar te zeggen ( zelf ook geen fut!).

Daarna op naar Monument valley, toch wel een eindje rijden. Een erg mooie route en we kwamen om ongeveer zeven uur aan op Campground Goulding met prachtig uitzicht op de valley.

Morgen een stevige rit naar de Grand Canyon waar we twee nachten blijven.

Namens allemaal de groeten en u hoort weer van mij en 'The clan'.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan