Las Vegas is Hot, very hot!!!

Door Familie 't Hardt - A long time ago Donderdag en vrijdag 16/17 july

De rit vanaf Bishop is prma verlopen, aangekomen in Las Vegas was het nog maar 43 graden. Het was tenslotte al iets later op de dag. Bij Roadbear een reparatie gehad van een buitenspiegel en een arm van het zonnescherm omdat ik in Yosemite park uit moest wijken omdat iemand op mijn weghelft kwam. aarna op naar Circus Circus, het is hier zo heet dat onze airco op volle toeren draaide en vol met ijs kwam te zitten waardoor de stoppen doorsloegen, s'avonds laat nog gebeld met roadbear en daarna kreeg ik hem gelukkig weer aan de gang. Want s'nachts is het hier zo'n 30 tot 35 graden, als of je in een fohn rondwandeld. Slapen had zonder airco dus echt niet gelukt. We zijn eerst de strip op geweest en diverse hotls bekeken. Overal staan gokkasten en alles is is groot, een geweldige ervaring om mee te maken. De kids willen dat ik vanavond een gokje ga wagen, daar gaan mijn zuur verdiende Dollies!

We zijn vanmorgen vroeg opgestaan omdat Kevin en ik een helicoptervlucht zijn gaan maken over de Grand Canyon. We werden met een limo opgehaald, wat hier dus echt geen indruk maakt, achterop een fiets heb je meer bekijks. Maar goed, op naar het vliegveld en na een instructie filmpje, up in the air!
Krijg je ooit de kans, doen doen doen!!! Echt een top ervaring, we zijn over de Hooverdam en Lake Mead gevlogen om daarna met champagne op de vloer van de Grand Canyon te lunchen. Op de terugweg nog even over "The Strip" gevlogen en meteen gekeken of er niemand aan onze RV zat, wat niet het geval was. De meiden zijn gaan doen waar ze goed in zijn?

Vanavond gaan we in oud Las Vegas kijken bij een enorm grote overdekte lichtshow (terwijl ik dit type hoop ik maar dat mijn toetsenbord enigzins waterdicht is!). We gaan ook nog wat hotels bekijken en dan morgen op naar Zion national park.

Niet overal is internet en mobiele verbinding, dus Kuyltjes maak je niet al te ongerust, je kan ons bellen op 001-917-8062425.

Jullie horen weer van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!