Big Trees

Door Familie 't Hardt - 18-07-2009 00:36

Dinsdag 14 juli

Vandaag bezoeken we het Yosemite National Park.

We reden er met de camper heen, maar moesten in het park zelf al gauw overstappen op de Yosemite Shuttle bus die ons naar een verder gedeelte in het park bracht, genaamd Wawona waar de speciale Seqioa trees staan.

Hier hebben we lekker gewandelt, berg opwaards.

Eerst zagen we de door de medewerkers in het park genaamde "baby-trees", wat al gigantische bomen waren, en hoe hoger je kwam hoe dikker de stammen van de bomen werden.

De Seqioa trees zijn de oudste bomen ter wereld, het oudste levende ding op aarde is ook zo'n boom die is 3000 jaar oud!

We hoopten dat we beren konden zien, die hier wel leven maar zich verstopt hielden. Jammer... verder wel heel veel tamme eekhoorns gezien, die niet bang waren dichtbij te komen. Ook hebben we van dichtbij herten gezien, en meer dieren die hier leven.

Het is een heel mooi en indrukwekkend park, en heel groot.

We zijn verder naar boven gelopen, wat best vermoeiend was, in de hoop dat we boven wat konden drinken maar dit viel tegen.

Eind van de dag, vertrokken naar de volgende camping, waar we voor het eerst zelf lekker gekookt hebben wat gedronken de was gedaan en toen lekker naar bed.

Morgen weer een nieuwe dag!

 

Bye Bye

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie