Dag 8 Las Vegas - Zion NP

Door Ruigrok - A long time ago

Gistermiddag zijn we weer naar de Strip geweest. We hebben daar het gedeelte bezocht waar we de dag daarvoor geen tijd hadden.
In NewYork New York hebben we een gok(je) gewaagd. Ineke was haar geld al snel kwijt maar ik ging toch uiteindelijk met  45 $ winst de deur uit.. Gratis eten dus deze dag.
Midden in de nacht hebben we ons weer laten terugbrengen met de taxi bij de camping.
Oasis Resort is een erg luxe camping alleen voor RV's .
De volgende morgen eerst naar de Outlet store gereden en wat spulletjes gekocht bij Nike daarna in de supermarkt de koelkast weer gevuld en gegeten bij de Subway.
De rit van vandaag gaat richting Zion NP . Het was niet al te warm en het waaide hard. Ik had soms moeite om de RV in de juiste baan te houden. Onderweg gestopt bij een Walmart.
We staan nu op een camping vlak voor de ingang van het park .de Zion Canyon Campground Er rijdt hier een gratis shuttlebus naar en door het park dus kunnen we de camper laten staan. We staan hier 3 nachten want we willen wandelingen gaan maken en als de dames het aandurfen gaan we met een grote opblaasband de rivier af. (Ik moet ze nog even overhalen dat het niet gevaarlijk is)

Vandaag willen we een wandeling maken van een halve dag tussen 10-tallen meters hoge rotsen. De Zion narrows geheten. De wanden van de bergen staan soms maar een meter vanelkaar af en je moet ook door het water lopen..

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!