Dag 10 Zion NP

Door Ruigrok - A long time ago Vannacht heeft het flink geregend. Toen we 's morgens wakker werden was het zonnig.
Hoewel de weersverwachtingen slecht waren besloten we toch de geplande wandeling te gaan maken.
Gebleken is dat ze hier ook geen weersvoorspellingen kunnen maken want we hebben de hele dag zon gehad.
We hebben de wandelingen langs de Emerald pools gemaakt. Veel bergop en het laatste gedeelte alleen maar over keien. Wederom schitterende uitzichten. Veel foto's gemaakt en ook de batterij van de videocamera raakte weer leeg. ( we hebben al meer dan 2 uur )
We hebben ongeveer 4 uur over de hike gedaan en zijn daarna teruggegaan naar de camper omdat we  tube riding zouden gaan doen, waar ik het gisteren al over had.
In de adventure shop werkte een Nederlandse vrouw die ons alles heeft uitgelegd.
Nou dat was me wel wat. Hardstikke leuk dat tube riding behalve voor Greta. Ze ging wel mee maar dat was ook alles. In een (auto)band de rivier af met de stroom mee makkelijke kan niet zou je zeggen.
Greta zat overal vast. (hoe kan dat nou) want bijna niemand had daar last van. Omdat de tocht 1 1/2 uur duurde kan je niet zeggen ik stop er mee. Je wordt pas opgehaald als je het eindpunt bereikt heb.
We waren alle 3 door en door nat en Ineke en ik hadden de grootste lol.. Greta was blij dat alles voorbij was. De rest vertel ik thuis wel.
Om een uurtje of 7 kwamen we weer op de camping aan.
Vanavond blijven we bij de camper. De BBQ zal wel weer aangaan en het biertje staat koud. Dat hebben we wel verdiend naar zo'n drukke dag.
Morgen gaan we naar Bryce NP en weten nog niet of we daar op een camping staan met internet aansluiting, anders tot over een paar dagen...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!